Majurinkatu 1

Vermonniitty on keskellä kaikkea, ja naapurista löytyy jokaiselle jotain. Alueen vahvuuksia ovat loistavat kulkuyhteydet, runsas palvelutarjonta ja muut lähiympäristön tarjoamat aktiviteetit.

Palveluja, harrastusmahdollisuuksia ja kodin lämpöä

Lyhyen matkan päässä toimii Sellon ostoskeskus, jonka palvelut ovat vertaansa vailla. Eikö työpäivän jälkeen ostoksille lähteminen kuitenkaan houkuttele? Ei hätää, sillä aluetta halkovat puistot ja niiden keskellä kiemurtelevat polut vievät kulkijan nopeasti meren ääreen rentoutumaan. Vihreitä puistoalueita, merta ja kaupunkielämää, kaikkia juuri sopivassa suhteessa. Kattavamman kuvan kohteen lähellä sijaitsevista palveluista saat esittelyvideolta.

Majurinkatu 1

Majurinkadun iso uudiskohde kätkee syliinsä 117 kotia sekä katutasossa sijaitsevan 44 neliön liiketilan. Talossa on kahdeksan kerrosta ja kolme porraskäytävää. Asuntoja löytyy joka tarpeeseen, sillä kohteessa on yksiöitä, kaksioita sekä kolmioita. Lisäksi talosta löytyy kaksi yhteistä kerhotilaa, talosauna, pesula ja jokaisesta portaasta oma kuivaushuone.

Huoneisto Pinta-ala Asuntoja
1h+kt+terassi tai parveke 34,5 – 36,5m² 38 
2h+kt+terassi tai parveke 47,5 – 54,5m² 53
3h+kt+parveke 67,5 – 72,5m² 22
3h+kt+parveke+terassi 67,5 – 72,5m² 4

Asukkaat valittu

Asukkaat näihin uusiin koteihin on valittu. Seuraamalla verkkosivujamme ja Facebook-sivuamme saat aina ajantasaisinta tietoa uudiskohteistamme

Näin haet asuntoa

Voit hakea vuokra-asuntoa verkkosivujemme sähköisellä lomakkeella. Ensin on kuitenkin hyvä lukea, mitä hakemisessa täytyy ottaa huomioon.

Asuntohakemus

Voit hakea vuokra-asuntoa ulkoiselta verkkosivulta löytyvällä sähköisellä lomakkeella. Täytäthän hakemuksen huolellisesti, sillä asuntoja tarjotaan siinä olevien tietojen ja toiveiden pohjalta.