Vesipirtintie 2

Vesipirtintien kohde kohoaa Saunalahteen kuuluvaan Tillinmäkeen. Hieman rauhallisemmasta elämänmenosta nauttivalle tämä kohde on nappivalinta.

Olet askelien päässä Keskuspuistosta ja sen metsien syleilystä

Vesipirtintie ympäristö on täynnä ulkoilumahdollisuuksia, sillä melkein kohteen takapihalta voi hypätä vihreän metsän syleilyyn. Tämän mahdollistaa vieressä sijaitseva lähes 900 hehtaarin laajuinen Keskuspuisto, joka on yksi espoolaisten tärkeimmistä liikunta- ja virkistysalueista. Kesäisin puistoon voi lähteä ihmettelemään Suomen luonnon lajistoa, talvisin mittailemaan latuja ja syksyisin suunnatta koko perheen voimin retkelle ruskaiseen metsään. Jos metsän sijaan merimaisema kiinnostaa enemmän, niin matkaa Espoon suositulle Rantaraitille on noin 1,5 kilometriä.

Luonnonläheisestä sijainnistaan huolimatta peruspalveluita ei tarvitse etsiä kaukaa. Kirjasto, koulu, päiväkoti, neuvola ja kauppa löytyvät Saunalahdesta, jonne matkaa kertyy noin kilometrin verran.

Tillinmäki ja Vesipirtintie sijaitsevat lähellä Länsiväylää ja Kauklahdenväylää, joista autolla matkantekoa on helppo jatkaa pääkaupunkiseudun muihin kolkkiin. Julkisia suosiva voi hypätä Tillinmäen kautta kulkevaan bussiin, joka jatkaa kulkuaan aina Tapiolan metroasemalle saakka. Muutaman vuoden päästä Kivenlahteen ulottuva Länsimetro nopeuttaa liikkumista entisestään.

Vesipirtintie 2

Vesipirtintie 2:een tammikuussa 2021 valmistuvat talot tarjoavat kodin 43 perheelle. Kohteessa on yhteensä kolme nelikerroksista rakennusta. Asuntojen koot vaihtelevat 37,5-neliöisestä kaksiosta 80,5-neliöiseen perheasuntoon.

Huoneisto Pinta-ala Asuntoja
2h+kt+parveke 37,5–44,5m²  23
3h+k+parveke 51,5–71,5m²  16
4h+k+parveke 80,5m²    4

Asukkaat valittu

Asukasvalinnat on saatu päätökseen ja kaikki kohteen asunnot vuokrattu. Asukkaat pääsevät muuttamaan Vesipirtintielle 29.1.2021.

Näin haet asuntoa

Voit hakea vuokra-asuntoa verkkosivujemme sähköisellä lomakkeella. Ensin on kuitenkin hyvä lukea, mitä hakemisessa täytyy ottaa huomioon.

Asuntohakemus

Voit hakea vuokra-asuntoa ulkoiselta verkkosivulta löytyvällä sähköisellä lomakkeella. Täytäthän hakemuksen huolellisesti, sillä asuntoja tarjotaan siinä olevien tietojen ja toiveiden pohjalta.