Syvänsalmenkatu 1

Joko tunnet Finnoon? Se on yksi Espoon uusista asuinalueista, jossa palvelut ovat tulevaisuudessa lähellä, metro tekee liikkumisesta helppoa ja merenrantaan on lyhyt matka. Finnooseen rakennettava Syväsalmenkatu 1 on 12-kerroksinen uudiskohteemme, jonka 98 kohtuuhintaista vuokrakotia ovat muuttovalmiita alkuvuodesta 2023.

Energiatehokas Syvänsalmenkatu 1

Syvänsalmenkadulle valmistuvassa kerrostalokohteessa on 12 kerrosta ja 98 asuntoa. Asuntojen koot vaihtelevat 29-neliöisestä yksiöstä lähes 76-neliöiseen perheasuntoon. Asuntojen keskipinta-ala on 42,6 neliötä. 

Rakennusten pohjakerrokseen on sijoitettu verkkoseinäiset irtaimistokomerot, ulkoiluvälinevarastot, lastenvaunuvarastot sekä talopesula kuivaushuoneineen. Kerhotila sekä talosaunat sijaitsevat 12. kerroksessa, ja kerhohuoneesta sekä toisesta saunasta on suora käynti vilvoitteluparvekkeelle. Pihalla 1-kerroksinen ulkoiluvälinevarasto polkupyörille ja kaksikerroksinen pihavarastosiipi talon yhteydessä.

Huoneisto Pinta-ala Asuntoja

1h+kt

29- 32 m2

43 kpl

2h+kt

40,5 - 46,5 m2

34 kpl

3h+kt

59,5 m2

11 kpl

4h+kt

76 m2

10 kpl

Syvänsalmenkadun kohde toteutetaan energiatehokkaana A-energialuokan kohteena, joka hyödyntää uusiutuvaa energiaa katolle asennettavien aurinkopaneelien avulla. Talousrakennuksen katto toteutetaan Finnoon alueelle sopivana viherkattona.

Finnoo  uusi ekologinen kaupunginosa

Finnoon kaupunginosa ulottuu Länsiväylältä merenrantaan asti. 17 000 asukkaalle suunniteltua aluetta kehitetään energiatehokkaana kestävän kehityksen mallialueena, jonka keskusta muodostuu metroaseman päälle. 

Finnoon alueelle pyritään tulevaisuudessa tuomaan kaikki päivittäin tarvittavat palvelut. Muualle liikkuminen onnistuu ympäristöystävällisesti metrolla, jonka matkustajaliikenne Matinkylä-Kivenlahti-osuudella alkaa joulukuun 2022 alussa. 

Kohde kartalla

Syvänsalmenkadulta ei ole pitkä matka merenrntaan. Hyppäämällä kesäaikaan Finnoonsatamassa pysähtyvien saaristolaivojen kyytiin, pääset vaivatta myös kaupungin lukuisiin ulkoilusaariin.

Meillä asut mukavasti

Ei vuokravakuutta

Mielestämme vakuusmaksu ei saa olla este uuden kodin löytymiselle. Tästä syystä kaikki asuntomme vuokrataan ilman vakuutta, eli vuokravakuus on meillä 0 euroa.

Surffaa netissä ilmaiseksi

Vuokraan sisältyy ilmainen 50 Mbit/s nettiyhteys.

Maksuton pesula on pyykkipäivän pelastus

Oman kiinteistösi pesula on käytössä päiväsaikaan ja sen käyttö on asukkaille maksutonta. Pyykinkuivatusta taas helpottaa kuivaushuone.

Ympäristöystävällisempää asumista

  • Käytämme asuntojen lämmitykseen Fortumin päästötöntä Eko Plus-kaukolämpöä. Lue lisää!
  • Käyttämämme kiinteistösähkö on kotimaista EKOenergia-merkittyä bioenergia.
  • Vuokra-asuntojemme lämpötilaa ohjaa tekoäly. Fortum SmartLiving -lämmitysjärjestelmä mahdollistaa sen, että asuntoja lämmitetään oikea-aikaisesti ja sopivasti. Lue lisää!
  • Olemme mukana kiinteistöalan vuokra-asuntoyhteisöjen vapaaehtoisessa energiatehokkuussopimuksessa. Lue lisää!

Lemmikit ovat tervetulleita

On täysin selvää, että lemmikit ovat osa perhettä ja tervetulleita uuteen kotiisi.

Aktiivista asukastoimintaa

Kannustamme paikalliseen asukastoimintaan ja tuemme asukkaiden osallistumista, sillä oman asuinympäristön viihtyvyyden parantaminen onnistuu parhaiten yhdessä. Lue lisää asukastoiminnasta!

Näin haet asuntoa

Voit hakea vuokra-asuntoa verkkosivujemme sähköisellä lomakkeella. Ensin on kuitenkin hyvä lukea, mitä hakemisessa täytyy ottaa huomioon.

Luotettava vuokranantaja

Haluamme olla turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa kohtuuhintaisia koteja kaikille taustaan katsomatta.