Teerimäenportti 3

Espoon Latokasken kaupunginosaan rakentuu uusia ja kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja, jotka ovat muuttovalmiita keväällä 2023. Lähialueen harrastusmahdollisuudet ja kattavat palvelut takaavat, että Teerimäenportilla arki on mahdollisimman sujuvaa.

Palveluiden ja luonnon lähellä

Teerimäenportti 3 koostuu yhdestä 3-kerroksisesta pienkerrostalosta ja kahdesta 2-kerroksisesta rivitalosta. Kerrostalossa on 18 huoneistoa, ja kahdessa rivitalossa yhteensä 31 kaksikerroksista asuntoa. Teerimäenportin matalahkot rakennukset istuvat mainiosti alueen muuhun ilmeeseen, sillä rakennuspaikka sijaitsee pientalovaltaisella alueella.

Latokaski on lapsiperheiden suosiossa, ja kohteeseen rakentuukin runsaasti perheasuntoja. Ympäristö tarjoaa lapsille ja aikuisille loistavat puitteet ulkoilulle ja harrastamiselle, sillä Espoon keskuspuisto on lyhyen matkan päässä.

Pihalle sijoittuu puurakenteisia talousrakennuksia ja katoksia. Pihalle rakennetaan lisäksi 43 pysäköintipaikkaa sekä leikki- ja oleskelualueet.

Koteja erikokoisille perheille

Teerimäenporttiin valmistuvassa kohteessa on 49 vuokra-asuntoa. Asuntojen koot vaihtelevat 33-neliöisestä yksiöstä 83-neliöiseen perheasuntoon. Asuntojen keskipinta-ala on 66,3 neliötä. 

Huoneisto Pinta-ala Asuntoja
1h+k 33 4 kpl
2h+k 52-53,5 11 kpl
3h+k 64-64,5 15 kpl
4h+k 83 19 kpl

Kohde kartalla

Huomioithan, että asiakaspalvelumme ei pysty vastaamaan tiedusteluihin, jotka koskevat uudiskohteita.

Meillä asut mukavasti

Ei vuokravakuutta

Mielestämme vakuusmaksu ei saa olla este uuden kodin löytymiselle. Tästä syystä kaikki asuntomme vuokrataan ilman vakuutta, eli vuokravakuus on meillä 0 euroa.

Surffaa netissä ilmaiseksi

Vuokraan sisältyy ilmainen 50 Mbit/s nettiyhteys.

Maksuton pesula on pyykkipäivän pelastus

Oman kiinteistösi pesula on käytössä päiväsaikaan ja sen käyttö on asukkaille maksutonta. Pyykinkuivatusta taas helpottaa kuivaushuone.

Ympäristöystävällisempää asumista

  • Käytämme asuntojen lämmitykseen Fortumin päästötöntä Eko Plus-kaukolämpöä. Lue lisää!
  • Käyttämämme kiinteistösähkö on kotimaista EKOenergia-merkittyä bioenergia.
  • Vuokra-asuntojemme lämpötilaa ohjaa tekoäly. Fortum SmartLiving -lämmitysjärjestelmä mahdollistaa sen, että asuntoja lämmitetään oikea-aikaisesti ja sopivasti. Lue lisää!
  • Olemme mukana kiinteistöalan vuokra-asuntoyhteisöjen vapaaehtoisessa energiatehokkuussopimuksessa. Lue lisää!

Lemmikit ovat tervetulleita

On täysin selvää, että lemmikit ovat osa perhettä ja tervetulleita uuteen kotiisi.

Aktiivista asukastoimintaa

Kannustamme paikalliseen asukastoimintaan ja tuemme asukkaiden osallistumista, sillä oman asuinympäristön viihtyvyyden parantaminen onnistuu parhaiten yhdessä. Lue lisää asukastoiminnasta!

Näin haet asuntoa

Voit hakea vuokra-asuntoa verkkosivujemme sähköisellä lomakkeella. Ensin on kuitenkin hyvä lukea, mitä hakemisessa täytyy ottaa huomioon.

Luotettava vuokranantaja

Haluamme olla turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa kohtuuhintaisia koteja kaikille taustaan katsomatta.