26.06.2020 08:27

Hakuaika syksyn uudiskohteisiin on käynnissä!

Uusia koteja valmistuu sekä Leppävaaraan että Tapiolaan. Molempien kohteiden esitteet on julkaistu ja hakuaika on käynnissä.

Majurinkatu 1

Majurinkadun iso uudiskohde kätkee syliinsä 117 kotia sekä katutasossa sijaitsevan 44 neliön liiketilan. Talossa on kahdeksan kerrosta ja kolme porraskäytävää. Asuntoja löytyy joka tarpeeseen, sillä kohteessa on yksiöitä, kaksioita sekä kolmioita. Lisäksi talosta löytyy yhteinen kerhotila, kolme talosaunaa, pesula ja jokaisesta portaasta oma kuivaushuone. Kohde sijaitsee loistavalla paikalla Leppävaarassa, Vermonniityn uudella asuinalueella. Tarkempaa tietoa kohteesta löydät esittelysivulta.

Jousenpuistonkatu 5

Jousenpuistonkadun kohde sijaitsee Tapiolan urheilupuiston vieressä, missä kattavat palvelut takaavat arjen sujuvuuden. Matinkylässä sijaitseva kauppakeskus Iso Omena on kahden metropysäkin päässä ja Tapiolan laaja palvelutarjonta vain yhden metropysäkin päässä. Tässä kerrostalokohteessa on kuusi kerrosta ja kaksi porraskäytävää. Asuntoja on 61 ja niiden koot vaihtelevat 30-neliöisestä yksiöstä 70-neliöiseen kolmioon. Lisätietoa kohteesta löydät esittelysivulta.

Oikopolut

Aakkoshakemisto