Päivitetty 17.1: Koronarajoitukset Espoon Asuntojen kiinteistöillä jatkuvat

Voimakkaasti heikentyneen koronatilanteen vuoksi Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt uusia rajoituspäätöksiä Uudenmaan alueelle. Ne vaikuttavat myös kiinteistöjen yleisiin tiloihin.
Image

Päivitetty 10.1.: Lenkkisaunavuorot peruttu toistaiseksi

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on määrännyt suljettavaksi lukuisan joukon julkisten ja yksityisten toimijoiden käytössä olevia tiloja, muun muassa yleiset saunat ja niiden yhteydessä olevat pukuhuonetilat.  Näin ollen myös kiinteistöjen lenkkisaunavuorot perutaan toistaiseksi.

Huoneistokohtaisiin saunavuoroihin rajoitustoimella ei ole vaikutusta. Saunaa ei ole mahdollista siivota vuorojen välissä, joten huolehdithan siitä, että saunot vain terveenä, käytät vuorollasi laudeliinaa ja kiinnität erityistä huomiota hygieniaan.

Päivitetty 10.1.: Kerhotilat ja kuntosalit suljettu ainakin 24.1.2022 asti, talopesulat auki

Kiinteistöjen kerhotilat poissa käytöstä ainakin 24.1.2022 asti. Poikkeuksena tästä lakisääteiset asukaskokoukset, jotka voi järjestää turvallisuusohjeet ja -rajoitukset huomioiden.

Myös kuntosalit ovat kiinni niissä kiinteistöissä, joissa sellainen on. Kiinteistöjen talopesulat pysyvät auki normaalisti.

Päivitetty 17.1.: Huollon ei-kiireelliset huoneistokäynnit 

Huollon ei-kiireelliset huoneistokäynnit on keskeytetty toistaiseksi. Myös huoneistokäyntiä edellyttävät ei-kiireelliset yhteydenotot suosittelemme siirtämään vähintään siihen ajankohtaan, kun kaikki 28.12. voimaantulleet rajoitustoimet ovat päättyneet.

Espoon Asunnot edellyttää omalta henkilöstöltään ja yhteistyökumppaneiltaan, että huoneistokäyntien yhteydessä käytetään aina maskia. Kaikille yhteistyökumppaneille on toimitettu päivitetty koronaohjeistus 22.12.2021.  

Jos huoneistoosi on sovittu kiireellinen huoltokäynti tai siihen kohdistuu korjaustoimia, suosittelemme siirtymään käynnin/toimien ajaksi eri huoneeseen. Huoneistoa on myös hyvä tuulettaa käynnin aikana ja välittömästi sen jälkeen