Espoon Asunnot Oy

Espoon Asunnot Oy, entiseltä nimeltään Espoonkruunu, perustettiin 1. joulukuuta 1999 yhdistämällä 12 vuokrataloyhtiötä yhdeksi kokonaisuudeksi. Toimintavuosiensa aikana yhtiön toiminta on laajentunut nopeasti.

Espoon Asunnoilla on tällä hetkellä yli 15 000 vuokra-asuntoa eri puolilla Espoota ja uusia rakennetaan jatkuvasti. Tavoitteena on aloittaa 400 uuden asunnon rakentaminen vuosittain.

Espoon Asuntojen asunnoissa asuu lähes 30 000 ihmistä. Se on noin 11 prosenttia espoolaisista.

Espoon Asunnot on Espoon kaupungin omistama yhtiö, jonka tavoitteena ei ole tuottaa voittoa eikä jakaa osinkoa. Yhtiö toimii omakustannusperiaatteella, mikä tarkoittaa sitä, että vuokrat käytetään asiakkaiden hyväksi asuntojen, asumisympäristön ja kiinteistöjen parantamiseen.

Päämäärämme on olla Espoon paras vuokranantaja

Se tarkoittaa, että asuntojemme hintalaatusuhde on markkinoiden paras ja olemme asunnonhakijoille hyvin tunnettu ja haluttu vaihtoehto. Tuottamamme asiakaskokemus on hyvä ja rakennamme, kehitämme ja ylläpidämme kiinteistöjämme ammattitaitoisesti. Olemme haluttu työnantaja ja toimimme vastuullisesti.

Arvomme ovat

Halu palvella

Haluamme tarjota asiakkaillemme - niin sisäisille kuin ulkoisille - hyvän palvelukokemuksen. Se tarkoittaa, että kysymme, kuuntelemme ja ymmärrämme asiakasta ja huomioimme asiakasnäkökulman kaikissa päätöksissämme. Huolehdimme myös siitä, että kumppanimme sitoutuvat arvoihimme.

Onnistumisen iloa

Onnistumme yhdessä ja yhteistyöllä. Tartumme toimeen ja saamme asioita aikaan. Teemme työtä tavoitteellisesti ja ratkaisukeskeisesti ja osoitamme arvostuksemme antamalla palautetta toisillemme. Sallimme virheet ja opimme niistä.

Kestäviä tekoja

Olemme luotettava ja arvostettu yhteistyökumppani ja työnantaja. Huolehdimme henkilöstön työkyvystä ja jaksamisesta ja päätöksentekomme on pitkäjänteistä, johdonmukaista, avointa ja läpinäkyvää. Toimimme kestävän kehityksen edistämiseksi rakentamalla ja ylläpitämällä kiinteistöjä elinkaarikestävästi.