Riihitontuntie 7

Riihitontuntielle valmistuu 92 uutta kotia arviolta keväällä 2024. Kohteemme sijainti on loistava, sillä metroasemalle ja kauppakeskus Niittyyn on alle puolen kilometrin matka, ja koulut ja päiväkoti löytyvät aivan läheltä.

Riihitontuntie 7:ään rakennetaan kaksi kerrostaloa, joista toisessa on 5 kerrosta ja toisessa 5–7 kerrosta. Asuntojen koot vaihtelevat 30-neliöisistä yksiöistä 83-neliöisiin perheasuntoihin. 

Huoneisto Pinta-ala Asuntoja

1h+kt

30–41 m²

17 kpl

2h+kt

45,5–47,5 m²

26 kpl

3h+kt

59,5–70 m²

36 kpl

4h+kt

80–83 m²

13 kpl

Kohteeseen tulee asukkaiden yhteiskäyttöön talosauna, pesula ja kuivaushuone. Autopaikkoja on tulossa 44.

Riihitontuntie 7:n kohde toteutetaan energiatehokkaana A-energialuokan kohteena, joka hyödyntää uusiutuvaa energiaa katolle asennettavien aurinkopaneelien avulla.

Vehreä alue keskeisellä sijainnilla

Niittykumpu on voimakkaasti uudistuva kaupunginosa, jolle ominaisia piirteitä ovat puistomaisuus ja vehreys. Merellekään ei ole pitkä matka, sillä Haukilahden venesatama on vain muutaman kilometrin päässä.

Kohteemme sijainti on loistava, sillä metroasemalle ja kauppakeskus Niittyyn on alle puolen kilometrin matka. Kauppakeskus Isoon Omenaan matkaa on noin 2,5 km.

Niittykummun alakoulu sijaitsee aivan kulman takana, ja vuonna 2023 valmistuvat Uusikummun koulu ja päiväkoti, mikä tekee kohteesta ihanteellisen myös lapsiperheille.

Alueen suunnittelussa on erityisesti otettu huomioon kevyt liikenne. Läheiseltä metropysäkiltä on toimivat yhteydet Helsinkiin. Myös autolla tai julkisilla liikennevälineillä liikkuminen sujuu mainiosti, sillä Niittykumpu sijaitsee Länsiväylän ja Turun moottoritien läheisyydessä.

Kohde kartalla

Meillä asut mukavasti

Ei vuokravakuutta

Mielestämme vakuusmaksu ei saa olla este uuden kodin löytymiselle. Tästä syystä kaikki asuntomme vuokrataan ilman vakuutta, eli vuokravakuus on meillä 0 euroa.

Surffaa netissä ilmaiseksi

Vuokraan sisältyy ilmainen 50 Mbit/s nettiyhteys.

Maksuton pesula on pyykkipäivän pelastus

Oman kiinteistösi pesula on käytössä päiväsaikaan ja sen käyttö on asukkaille maksutonta. Pyykinkuivatusta taas helpottaa kuivaushuone.

Ympäristöystävällisempää asumista

  • Käytämme asuntojen lämmitykseen Fortumin päästötöntä Eko Plus-kaukolämpöä. Lue lisää!
  • Käyttämämme kiinteistösähkö on on hiilidioksidivapaata energiaa.
  • Vuokra-asuntojemme lämpötilaa ohjaa tekoäly. Fortum SmartLiving -lämmitysjärjestelmä mahdollistaa sen, että asuntoja lämmitetään oikea-aikaisesti ja sopivasti. Lue lisää!
  • Olemme mukana kiinteistöalan vuokra-asuntoyhteisöjen vapaaehtoisessa energiatehokkuussopimuksessa. Lue lisää!

Lemmikit ovat tervetulleita

On täysin selvää, että lemmikit ovat osa perhettä ja tervetulleita uuteen kotiisi.

Aktiivista asukastoimintaa

Kannustamme paikalliseen asukastoimintaan ja tuemme asukkaiden osallistumista, sillä oman asuinympäristön viihtyvyyden parantaminen onnistuu parhaiten yhdessä. Lue lisää asukastoiminnasta!

Näin haet asuntoa

Voit hakea vuokra-asuntoa verkkosivujemme sähköisellä lomakkeella. Ensin on kuitenkin hyvä lukea, mitä hakemisessa täytyy ottaa huomioon.

Luotettava vuokranantaja

Haluamme olla turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa kohtuuhintaisia koteja kaikille taustaan katsomatta.