Kolkekannaksentie 1:n hakuaika on alkanut

Espoon Lippajärven tunnelmallisiin järvimaisemiin rakentuu moderneja vuokra-asuntoja. Komeiden maisemien lisäksi alueelta löytyvät kaikki tarpeelliset peruspalvelut.
Image

Lippajärvi on Keski-Espoossa sijaitsevaa vanhaa ja viihtyisää pientaloaluetta. Kolkekannaksentie 1:n ympäristö tarjoaa loistavat ulkoilumahdollisuudet ja kesäisin pääsee helposti pulahtamaan vilvoittavaan veteen sekä talvella luistelemaan luonnonjäälle, sillä vieressä lainehtii Lippajärvi. Järvimaisemasta ja luonnonrauhasta nauttivalle alue on täydellinen.

Kolkekannaksentielle valmistuvassa kerrostalokohteessa on neljä viisikerroksista rakennusta, yhteensä vuokra-asuntoja löytyy 139. Asuntojen koot vaihtelevat 38-neliöisestä yksiöstä 85-neliöiseen perheasuntoon. Voit tutustua kohteeseen tarkemmin esittelysivulla.

Kiinnostuitko kodista Kolkekannaksentiellä? Siinä tapauksessa täytä asuntohakemus saman tien, sillä hakuaika on parhaillaan käynnissä ja se päättyy 8.8.2021.

Kolkekannaksentie 1

Kolkekannaksentie 1 sijaitsee tunnelmallisessa Lippajärven kaupunginosassa. Kohde on valmistunut syyskuussa 2021.

Näin haet asuntoa

Voit hakea vuokra-asuntoa verkkosivujemme sähköisellä lomakkeella. Ensin on kuitenkin hyvä lukea, mitä hakemisessa täytyy ottaa huomioon.