Kuva
Kuvassa on WWF:n Green Officen logo sekä tieto, että Green Officen tarkastus meni läpi.
Uutinen 19.5.2021

Espoon Asunnot on nyt Green Office -toimija

WWF on myöntänyt meille Green Office -sertifikaatin. Green Office -sertifikaatin saaminen edellyttää, että yrityksellä on käytössä ympäristöohjelma, jonka avulla se seuraa ja kehittää ympäristövastuullista toimintaansa. Edellytyksenä on lisäksi WWF:n toimistotarkastuksen läpäiseminen.

Green Office -ympäristöjärjestelmän avulla yritykset voivat pienentää työpaikan hiilijalanjälkeä, vähentää luonnonvarojen kulutusta ja samalla saavuttaa kustannussäästöjä. 

Olemme Espoon Asunnoilla sitoutuneet noudattamaan Green Officen toimintaperiaatteita, joihin kuuluvat muun muassa tehokas kierrättäminen ja lajittelu, ympäristöasioiden huomioiminen hankinnoissa, kestävän liikkumisen edistäminen sekä sähkönkulutuksen vähentäminen. Luomme vuosittain ympäristötavoitteet, seuraamme aktiivisesti niiden toteutumista ja raportoimme niistä WWF:lle.  

Green Officen avulla haluamme kannustaa niin henkilöstöämme kuin myös asukkaitamme pieniin ja suuriin ekotekoihin. Osallistumme vuosittain muun muassa Energiansäästöviikkoon, Earth Hour -kampanjaan ja Kilometrikisaan.  

Toimistollamme on kattavat lajitteluastiat eri jätelajeille, ja järjestämme perehdytystä niiden käyttöön. Osana ympäristövastuullista toimintaamme pyrimme mahdollistamaan sen, että jokainen työntekijä pääsee vaikuttamaan toimistomme ekologiseen jalanjälkeen.  
 

   > Lisätietoa Green Office -toiminnasta Espoon Asunnoilla 

   > Lisätietoa Green Officesta WWF:n sivuilla