Bild
Kuvassa piirros matkapuhelimesta.
Nyheter 31.1.2024

Vi förnyar våra tjänster – undantag i öppettiderna för vår kundtelefontjänst denna vår

På Esbo Bostäder blåser förändringens vindar denna vår: Vi ersätter vårt nuvarande bakgrundssystem med ett nytt, och samtidigt väntar något helt nytt på våra kunder. EAsy-servicekanalen, som erbjuder ett ännu bättre och mer flexibelt sätt att hantera bostadsrelaterade ärenden, från att ansöka om en lägenhet till att säga upp hyreskontraktet.

Den pågående systemförändringen är betydande och påverkar många av våra nyckelarbetsmetoder. Därför förbereder vi den noggrant. En viktig del av förändringen är att testa det nya systemet och utbilda personalen i dess användning.

Utbildningarna är schemalagda för februari-mars, och dessa, tillsammans med andra aktiviteter relaterade till systemförändringen, kommer att orsaka tillfälliga begränsningar i öppettiderna för vår kundtelefontjänst. 

Från 1. till 15. mars  är vår kundtjänst exceptionellt öppen kl 9-11.

Fredagen den 8. mars är vår kundtjänst stängd. 

Andra ändringar är också möjliga. Uppdaterad information om de undantagande öppettiderna för vår kundtelefontjänst kan alltid hittas i den gula bannern placerad överst på vår webbplats.

Vi tackar dig för ditt tålamod under denna övergångsfas och ber om ursäkt för eventuella olägenheter som orsakas av ändringarna i öppettiderna.