Kuva
Kuvassa piirros matkapuhelimesta.
Uutinen 31.1.2024

Uudistamme palvelujamme – asiakaspuhelinpalvelun aukioloajoissa keväällä poikkeuksia

Espoon Asunnoilla puhaltavat tänä keväänä muutoksen tuulet: Korvaamme nykyisen toiminnanohjausjärjestelmämme uudella, ja samalla asiakkaillemme luvassa on jotain täysin uutta. EAsy-asiointikanava, joka tuo entistä paremman ja joustavamman tavan hoitaa asumiseen liittyviä asioita aina asunnon hakemisesta vuokrasopimuksen irtisanomiseen!

Parhaillaan käynnissä oleva järjestelmämuutos on merkittävä, ja sillä on vaikutuksia moniin keskeisiin toimintatapoihimme. Siksi valmistelemme sitä huolella. Tärkeä osa muutosta on uuden järjestelmän testaaminen ja henkilöstön kouluttaminen sen käyttöön. 

Koulutukset ajoittuvat helmi-maaliskuulle, ja niistä sekä muista järjestelmävaihdokseen liittyvistä toimista aiheutuu väliaikaisia rajoituksia asiakaspuhelinpalvelumme aukioloaikoihin. 

Helmikuussa asiakaspuhelinpalvelumme on auki poikkeuksellisesti klo 9–11.
1.-15.3. asiakaspuhelinpalvelumme on auki klo 9-11.

Myös muut muutokset ovat mahdollisia. Ajantasaisen tiedon asiakaspuhelinpalvelumme poikkeavista aukioloajoista löydät aina verkkosivujemme ylälaitaan sijoitetusta keltaisesta bannerista. 

Kiitämme kärsivällisyydestäsi tässä siirtymävaiheessa ja pahoittelemme aukiolomuutoksista mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa.


Otathan viestintäkanavamme seurantaan, sillä vkolla 7 on luvassa lisätietoa uudesta asiointikanavastamme EAsystä!