Bild
Bilden visar den förnyade webbplatsens startsida på en telefonskärm
Nyheter 4.10.2023

Vår förnyade webbplats betjänar mobilanvändare bättre än tidigare

Vår webbplats har fått ett nytt, fräscht utseende! Fokus för förnyelsen har varit att bättre uppfylla mobilanvändarnas behov, förbättra tillgängligheten och förnya webbplatsens övergripande utseende.

Majoriteten av våra kunder (cirka 70%) använder vår webbplats på mobila enheter. Vi ville säkerställa att vår webbplats ger dem en bra användarupplevelse. Därför har vi gjort ändringar i webbplatsens struktur och utseende, såsom att minska stora bildområden och förenkla startsidan.

Vad är nytt på webbplatsen?

Vår nya startsida är tydligare och fokuserar på det väsentliga. Dess huvuduppgift är att snabbt och smidigt vägleda besökare till rätt sidor. Dessutom har vi lagt till en sökfunktion på startsidan, vilket gör att besökare kan söka efter information baserat på en fastighets adress. Startsida har också en nyhetslista som anpassar sig efter användarens enhet.

Vi vill betjäna alla besökare så bra som möjligt, inklusive de med olika begränsningar. Därför har flera ändringar gjorts på webbplatsen för att förbättra dess tillgänglighet.

Innehållsstrukturen förblir oförändrad

I denna förnyelse ändrade vi inte webbplatsens innehållsstruktur, så menyns struktur förblir densamma, liksom länkarna om du har sparat sådana genvägar i din webbläsare. Delar av webbplatsen kan dock se ofärdiga ut för en stund, eftersom det inte var möjligt att göra alla ändringar i förväg.

Tack för ditt tålamod när vi slutför webbplatsen!