Kuva
Kuvassa uudistuneen verkkosivun etusivu puhelimen näytöllä
Uutinen 4.10.2023

Uudistunut verkkosivumme palvelee mobiilikäyttäjiä aiempaa paremmin

Verkkosivumme on saanut uuden, raikkaan ilmeen! Uudistuksen keskiössä on ollut mobiilikäyttäjien tarpeiden entistä parempi huomioiminen, saavutettavuuden parantaminen sekä sivuston yleisilmeen uudistaminen.

Suurin osa asiakkaistamme (noin 70 %) käyttää sivustoamme mobiililaitteilla. Halusimme varmistaa, että sivustomme tarjoaa heille hyvän käyttäjäkokemuksen. Tämän vuoksi olemme tehneet muutoksia sivuston rakenteeseen ja ulkoasuun, kuten vähentäneet suuria kuvapintoja ja yksinkertaistaneet etusivua.

Mitä uutta sivustolla on?

Uusi etusivumme on selkeämpi ja keskittyy olennaiseen. Sen tärkein tehtävä on ohjata kävijät nopeasti ja vaivattomasti oikeille sivuille. Lisäksi olemme lisänneet etusivulle haun, jonka avulla kävijät voivat etsiä tietoa kiinteistön osoitteen perusteella. Etusivulta löytyy myös ajankohtaislistaus, joka mukautuu käyttäjän laitteen mukaan.

Haluamme palvella mahdollisimman hyvin kaikkia kävijöitä, myös heitä, joilla on erilaisia rajoitteita. Siksi sivustolla on tehty useita muutoksia, joilla on pyritty parantamaan sivuston saavutettavuutta. 

Sisältörakenne ennallaan

Tässä uudistuksessa emme muuttaneet sivuston sisältörakennetta, eli valikkorakenne on ennallaan, samoin linkit, jos olet sellaisia itsellesi selaimen oikopolkuihin tallentanut. Eri puolilla sivustoa saattaa kuitenkin hetken aikaa näyttää keskeneräiseltä, sillä kaikkia muutoksia ei ole ollut mahdollista tehdä etukäteen.

Kiitos siis kärsivällisyydestäsi, kun työstämme sivustoa valmiiksi!