Kuva
Kuvassa nainen ja kaksi lasta istumassa ulkopenkillä.

Mittaamme asiakaskokemusta asumisen eri vaiheissa

Millaisena koet palvelumme, ja kuinka hyvin viihdyt asunnossamme? Tätä selvitämme erilaisin kyselyin asumisen eri vaiheissa, ja kyselyistä saatuja vastauksia hyödynnämme toimintamme kehittämiseen.

Asiakaskokemuksen mittaaminen antaa meille asiakkaidemme näkökulman tarjoamaamme palveluun. Asumisen aikaisten sekä sisään- ja poismuuttokyselyiden lisäksi mittaamme asiakaspalvelumme onnistumista kyselyllä, jonka lähetämme heti asiointitapahtuman jälkeen. Seuraamme kaikkien kyselyjen tuloksia kuukausitasolla, sillä niistä saatu tieto auttaa meitä kehittämään toimintaamme.

Käytämme asiakaskokemuksen mittaamiseen tekstiviesti- ja sähköpostikyselyitä. Niihin vastaaminen ei koskaan vaadi sinulta vahvaa tunnistautumista, eikä niissä myöskään kysytä henkilötietojasi, saati pankkitilisi salasanaa ja käyttäjätunnusta. Vastaamista kannattaakin aina harkita tarkoin, jos jokin sinulle lähetetty kysely tällaisten tietojen luovuttamista edellyttäisi.  

Kiitos, että vastaat!

Espoon Asuntojen kyselyihin vastaaminen ei vaadi koskaan tunnistautumista. Kyselyissä ei myöskään kysytä henkilö- tai tilitietoja.