Uudiskohteet

Espoon Asunnoille valmistuu joka vuosi useita satoja vuokra-asuntoja, jot­ka si­jait­se­vat lä­hel­lä hy­viä pal­ve­lui­ta ja lii­ken­neyh­teyk­siä. Uudiskohteita rakennetaan ympäri Espoota, joten jokaiselle löytyy jotakin. Alta löydät kaikki rakenteilla olevat kohteemme.

Uudiskohteiden esitteet julkaistaan muutama kuukausi ennen arvioitua valmistumisaikaa. Hakuaika uusiin koteihin alkaa noin kolme kuukautta ennen kiinteistön valmistumista. Toisinaan saattaa käydä niin, että kohteet valmistuvat etuajassa tai myöhästyvät hiukan. Tästä syystä myös esitteiden julkaisun ja haun ajankohdat saattavat vaihtua. Seuraamalla verkkosivujamme ja Facebook-sivuamme saat aina ajantasaisinta tietoa uudiskohteistamme.

Kaikki rakenteilla olevat kohteemme ovat valmistuttuaan savuttomia, tämä koskee myös peruskorjattuja kiinteistöjä. Tupakointi on kielletty huoneistoissa, parvekkeilla ja huoneistopihoilla. Tämä kielto koskee myös vieraita.  Pihalla on erillinen paikka tupakoitsijoita varten. 

Esittelyssä olevat uudiskohteet

Jousenpuistonkatu 5

Keskeiselle paikalle Tapiolaan rakentuu 61 asunnon kerrostalokohde, jonka arvioitu valmistuminen on lokakuussa 2020.

Majurinkatu 1

Majurinkatu 1 kohoaa Vermonniityn uudelle asuinalueelle lähelle Leppävaaraa. Kohteen arvoitu valmistumisaika on lokakuussa 2020.

Uuno Kailaan katu 2

Uuno Kailaan katu 2 rakentuu Vermonniityn uudelle asuinalueelle Leppävaaran kaupunginosaan. Kohteen arvoitu valmistumisaika on joulukuussa 2020.

Vesipirtintie 2

Vesipirtintie 2 nousee Saunalahteen kuuluvaan Tillinmäkeen. Kohteen arvoitu valmistumisaika on maaliskuussa 2021.

Tulevat uudiskohteet

Visualisointikuvassa näkyy Kolkekannaksentien uudiskohteen julkisivu.
Kolkekannaksentie 1
Lippajärvi, 139 asuntoa.
Arvioitu valmistuminen
11/2021
Visualisointikuvassa näkyy Niittykummuntien uudiskohteen julkisivu.
Niittykummuntie 12
Niittykumpu, 70 asuntoa.
Arvioitu valmistuminen
1/2022
Visualisointikuvassa näkyy Kirstintien uudiskohteen julkisivu.
Kirstintie 2
Suvela, 190 asuntoa.
Arvioitu valmistuminen
9/2022

Näin haet asuntoa

Voit hakea asuntoa verkkosivujemme sähköisellä lomakkeella. Ensin on kuitenkin hyvä lukea, mitä hakemisessa täytyy ottaa huomioon.

Asuntohakemus

Voit hakea asuntoa sähköisellä lomakkeella. Täytäthän hakemuksen huolellisesti, sillä asuntoja tarjotaan siinä olevien tietojen ja toiveiden pohjalta.