Uudiskohteet

Espoon Asunnoille valmistuu joka vuosi useita satoja vuokra-asuntoja, jot­ka si­jait­se­vat lä­hel­lä hy­viä pal­ve­lui­ta ja lii­ken­neyh­teyk­siä. Uudiskohteita rakennetaan ympäri Espoota, joten jokaiselle löytyy jotakin. Alta löydät kaikki rakenteilla olevat kohteemme.

Uudiskohteiden esitteet julkaistaan muutama kuukausi ennen arvioitua valmistumisaikaa. Hakuaika uusiin koteihin alkaa noin kolme kuukautta ennen kiinteistön valmistumista. Toisinaan saattaa käydä niin, että kohteet valmistuvat etuajassa tai myöhästyvät hiukan. Tästä syystä myös esitteiden julkaisun ja haun ajankohdat saattavat vaihtua. Seuraamalla verkkosivujamme ja Facebook-sivuamme saat aina ajantasaisinta tietoa uudiskohteistamme.

Kaikki rakenteilla olevat kohteemme ovat valmistuttuaan savuttomia, tämä koskee myös peruskorjattuja kiinteistöjä. Tupakointi on kielletty huoneistoissa, parvekkeilla ja huoneistopihoilla. Tämä kielto koskee myös vieraita.  Pihalla on erillinen paikka tupakoitsijoita varten. 

Hae nyt!

Löydät kohteen esittelysivulta linkin Oikotie.fi-sivustolle. Voit hakea yhdellä hakemuksella kaikkia samantyyppisiä huoneistoja. Asunnoissa voi olla pieniä eroja esimerkiksi kerroksen tai parvekkeen sijainnin suhteen.

Kuvassa Finnoossa sijaitsevan uudiskohteemme Hyljetie 3:n havainnekuva.. Hyljetie 3

Uudet vuokra-asunnot ovat muuttovalmiita maaliskuussa 2023.

Tutustu ja hae nyt! 

Huomioithan, ettei asiakaspalvelumme pysty vastaamaan tiedusteluihin, jotka koskevat uudiskohteita. Tiedon hakuajan alkamisesta saat suoraan sähköpostiisi, kun tilaat uutiskiirjeen! Tilauslinkin löydät uudiskohteiden esittelysivuilta.

Rakenteilla olevat uudiskohteemme

Arvioitu valmistuminen vuonna 2023

Suvikummuntie 1 E, arvioitu valmistuminen kevät 2023

Teerimäenportti 3, arvioitu valmistuminen kevät 2023

Nuottaniementie 7, arvioitu valmistuminen kesä 2023

Hakuaika päättynyt

Syvänsalmenkatu 1, valmis helmikuun 2023 lopussa 

Arvioitu valmistuminen vuonna 2024

Huvilinnantie 1, arvioitu valmistuminen alkuvuodesta 2024

Riihitontuntie 7, arvioitu valmistuminen kevät 2024

Lillhemtintie 13, arvioitu valmistuminen syksy 2024

Näin haet asuntoa

Voit hakea vuokra-asuntoa verkkosivujemme sähköisellä lomakkeella. Ensin on kuitenkin hyvä lukea, mitä hakemisessa täytyy ottaa huomioon.

Asuntohakemus

Voit hakea vuokra-asuntoa ulkoiselta verkkosivulta löytyvällä sähköisellä lomakkeella. Täytäthän hakemuksen huolellisesti, sillä asuntoja tarjotaan siinä olevien tietojen ja toiveiden pohjalta.