Kuva
Kuvassa Espoon Asuntojen henkilöstöä toimistolla

Työnhakijalle

Olemme luotettava, joustava ja vastuullinen työnantaja. Panostamme henkilöstön kehittymiseen, turvalliseen työympäristöön sekä työhyvinvoinnin lisäämiseen.

Vastuullisena työnantajana rakennamme työyhteisöä, jossa henkilöstö on motivoitunut, voi hyvin ja tekee työnsä tuloksekkaasti. Palveluksessamme on yli sata asumisen, rakennuttamisen ja kiinteistöalan ammattilaista. Olemme täällä asukkaita varten ja pidämme huolta siitä, että espoolaiset viihtyvät kodeissaan.​

Haluatko liittyä joukkoomme? Seuraa avoimia työpaikkojamme tai lähetä meille avoin hakemus. Olemme sinuun yhteydessä, jos meillä vapautuu sinulle sopiva tehtävä.

Avoimet työpaikkamme

Kaksi kesätyöntekijää uusimaan lajitteluopasteita kiinteistöillemme

Avoin haku

Jos et löytänyt sinua kiinnostavaa tehtävää Avoimet työpaikkamme -kohdasta tai meillä ei juuri nyt ole avoimia tehtäviä, voit jättää meille avoimen työhakemuksen.

Jätä avoin työhakemus.

Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut ja joustoa työntekoon 

Tarjoamme henkilöstöllemme lounasedun ja viikoittaisen liikuntatunnin työajalla, jotta kaikilla on mahdollisuus ylläpitää työvirettään ja huolehtia kunnostaan. Lisäksi työntekijämme voivat hyödyntää tarjoamamme kulttuuri- ja liikuntaedun haluamallaan tavalla.

Työmatkantekoa tuemme kuukausittaisella työmatkasetelillä. Työpäivän aikaiseen liikkumiseen et tarvitse välttämättä omaa autoa, sillä käytössämme on kolme yhteiskäyttöautoa. 

Koska hyvä terveys on perusta aktiiviselle elämälle, tarjoamme työntekijöillemme normaalia kattavamman työterveyshuollon. Lisäksi kaikilla työntekijöillä on vakuutus vapaa-ajan tapaturmien varalta oikea-aikaisen hoitoonpääsyn varmistamiseksi.

Mahdollistamme etätyön ja osa-aikatyöhön suhtaudumme myönteisesti. Se tarkoittaa, että sitä voivat meillä tehdä muutkin kuin pienten lasten vanhemmat.

Työn ja vapaa-ajan tasapainoinen yhteensovittaminen on yksi hyvinvoivan työyhteisön edellytyksistä. Siksi pyrimme mitoittamaan henkilöstön työtehtävät siten, että he ehtivät harrastamaan ja viettämään aikaa perheensä ja ystäviensä kanssa.

Oppia ikä kaikki

Henkilöstö- ja koulutus- sekä tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmat ohjaavat toimintaamme ja varmistavat, että henkilöstö tulee kohdelluksi oikeudenmukaisesti.

Henkilöstöllämme on tasa-arvoiset mahdollisuudet kouluttautua ja kehittää osaamistaan. Osaamisen kehittämisellä tarkoitamme kaikkea työssä, työyhteisössä ja yhteistyöverkostoissa tapahtuvaa oppimista ja toimintatapojen uudistamista. Näillä toimilla vastaamme myös toimintaympäristön muutoksiin.