Tapahtumat

28.6.2024

Lajittelukoulutus Ekoeksperteille 26.8. etänä.

Lajittelukoulutus on suunnattu ensisijaisesti ekoeksperteille, mutta sopii myös asumiseen liittyviä ympäristö- ja vastuullisuusteemoista kiinnostuneille asukasaktiiveille.

Koulutus toteutetaan yhteystyössä HSY:n kanssa.

Jätteiden lajittelu on yksi merkittävimmistä asioista, joihin asukkaat itse voivat asumisyhteisöissään vaikuttaa. Koulutuksessa saat tietoa jätteiden lajittelun merkityksestä ja millaisin keinoin lajitteluasteen nostamista voi lähteä yrittämään omassa asumisyhteisössään.

  • Koulutus järjestetään teamsilla klo 17-19.00. 
  • Koulutukseen tulee ilmoittautua etukäteen Lyyti-linkin kautta. https://www.lyyti.in/lajittelukoulutus
  • Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla Teams-linkki. 
Tilaisuuden nimi
Lajittelukoulutus Ekoeksperteille 26.8. etänä
Tapahtumapaikka
Teams-etäyhteydellä
Tilaisuuden järjestäjä
Espoon Asunnot ja HSY
Alkaa
Ilmoittautuminen alkaa
4.9.2024

Vuokrafoorum

Vuokrafoorumissa esitellään Espoon Asuntojen vuoden 2025 vuokranmäärityksen lisäksi ajankohtaisia asioita sekä asuntomarkkinoiden tilannetta.

Tilaisuuden jälkeen osallistuja osaa lukea vuokranmäärityslaskelmaa, tietää mihin vuokran määrä perustuu ja hänellä on paremmat valmiudet antaa asukkaiden lausunto kiinteistön vuokranmäärityksestä.

Tilaisuus on tarkoitettu asukastoimikuntien puheenjohtajille tai kiinteistön asukkaiden edustajille. Teams-linkki ja osallistumisohjeet lähetetään kaikille puheenjohtajille ja edustajille. Linkkiä saa jakaa kiinteistön muille asukastoimijoille, tai tilaisuutta voi seurata yhdessä.
 
4.9. klo 17.00, kesto enintään 2 tuntia. 

Tilaisuuden nimi
Vuokrafoorum
Tapahtumapaikka
Teams-etäyhteydellä
Tilaisuuden järjestäjä
Espoon Asunnot
Alkaa