Nyproduktion

Hundratals nya hyresbostäder färdigställs åt Esbo Bostäder varje år, bostäder nära goda kommunikationer och trafikförbindelser. Nyproduktion sker runt om i Esbo, så att det finns något för alla. Nedan ser du våra objekt som är under produktion.

Broschyrer om nyproduktion ges ut några månader före beräknad slutförandetid. De nya hemmens ansökningstid startar ungefär tre månader innan fastigheten är färdigbyggd. Ibland kan det hända att objekten färdigställs före utsatt tid eller blir lite försenade. På grund av detta kan även utgivningen av broschyrer och ansökningstider komma att ändras. Följ vår webbplats och Facebook-sida för att få aktuell information om vår nyproduktion.

Alla våra objekt under produktion kommer att vara rökfria. Detta gäller även våra renoverade fastigheter. Rökning är förbjuden i lägenheterna, på balkongerna och på gårdarna. Detta förbud gäller även besökande.  På gården finns en separat rökplats. 

Kommande nyproduktion

Söka bostad

Du kan ansöka om bostad med den elektroniska blanketten på vår webbplats. Först rekommenderar vi att du läser vad du bör tänka på vid en bostadsansökan.

Bostadsansökan

Du kan ansöka om en hyresbostad på den elektroniska blankett (på finska) som finns på den externa webbsidan. Vänligen fyll i ansökan noggrant, eftersom om vi kan erbjuda dig en lägenhet kommer vi att göra det baserat på informationen och önskemålen som anges i ansökan.