Uudis- ja peruskorjatut kohteet

Espoon Asunnoille valmistuu joka vuosi satoja vuokra-asuntoja, jot­ka si­jait­se­vat eri puolilla Espoota, usein lä­hel­lä hy­viä pal­ve­lui­ta ja lii­ken­neyh­teyk­siä. Uudiskohteiden lisäksi peruskorjaamme olemassa olevia kohteitamme. Tältä sivulta löydät linkin kaikkien rakenteilla olevien kohteidemme esittelysivulle sekä tiedon hakuajan alkamisesta uudis- ja peruskorjatuissa kohteissa.

Rakenteilla olevat uudiskohteemme

Julkaisemme uudiskohteiden esitteet muutama kuukausi ennen arvioitua valmistumisaikaa. Hakuaika uusiin koteihin alkaa noin kolme kuukautta ennen kiinteistön valmistumista. Toisinaan on mahdollista, että uudiskohde valmistuu arvioitua aiemmin tai hieman myöhemmin. Seuraamalla verkkosivujamme ja Facebook-sivuamme saat aina ajantasaisinta tietoa uudiskohteistamme.

Valmistumisvuosi 2023

Valmistumisvuosi 2024

Huomioithan, että kaikki rakenteilla olevat kohteemme ovat valmistuttuaan savuttomia, tämä koskee myös peruskorjattuja kiinteistöjä. Tupakointi on kielletty huoneistoissa, parvekkeilla ja huoneistopihoilla. Tämä kielto koskee myös vieraita.  Pihalla on erillinen paikka tupakoitsijoita varten. 

Asiakaspalvelumme ei pysty vastaamaan tiedusteluihin, jotka koskevat uudis- ja peruskorjattuja kohteita. Tiedon uudiskohteiden hakuajan alkamisesta saat suoraan sähköpostiisi, kun tilaat uutiskiirjeen! Tilauslinkin löydät uudiskohteiden esittelysivuilta.

Valmistuneet uudiskohteemme

Valmistuneiden uudiskohteidemme esittelysivuilta löytyvät esitteet sekä huoneistoluettelot ja vuokrat. Huomioithan, että ne on julkaistu kohteen hakuajan yhteydessä eikä niitä päivitetä enää sen jälkeen, kun asukasvalinnat on tehty ja kohde on valmistunut.   

Valmistunut vuonna 2023

Valmistunut vuonna 2022

Näin haet asuntoa

Voit hakea vuokra-asuntoa verkkosivujemme sähköisellä lomakkeella. Ensin on kuitenkin hyvä lukea, mitä hakemisessa täytyy ottaa huomioon.

Asuntohakemus

Voit hakea vuokra-asuntoa ulkoiselta verkkosivulta löytyvällä sähköisellä lomakkeella. Täytäthän hakemuksen huolellisesti, sillä asuntoja tarjotaan siinä olevien tietojen ja toiveiden pohjalta.