Kuva
Kuvassa uudiskohteen keittiö, jossa on induktioliesi ja astianpesukone

Uudis- ja peruskorjatut kohteet

Espoon Asunnoille valmistuu joka vuosi satoja vuokra-asuntoja, jot­ka si­jait­se­vat eri puolilla Espoota, usein lä­hel­lä hy­viä pal­ve­lui­ta ja lii­ken­neyh­teyk­siä. Uudiskohteiden lisäksi peruskorjaamme olemassa olevia kohteitamme. Tältä sivulta löydät linkin kaikkien rakenteilla olevien kohteidemme esittelysivulle sekä tiedon hakuajan alkamisesta uudis- ja peruskorjatuissa kohteissa.

Rakenteilla olevat uudiskohteemme

Julkaisemme uudiskohteiden esitteet muutama kuukausi ennen arvioitua valmistumisaikaa. Hakuaika uusiin koteihin alkaa noin kolme kuukautta ennen kiinteistön valmistumista. Toisinaan on mahdollista, että uudiskohde valmistuu arvioitua aiemmin tai hieman myöhemmin. Seuraamalla verkkosivujamme ja Facebook-sivuamme saat aina ajantasaisinta tietoa uudiskohteistamme.

Valmistumisvuosi 2024

  • Lillhemtintie 13, arvioitu valmistuminen loppuvuodesta 2024
  • Huvilinnantie 1, valmistuminen toukokuussa 2024. Asukasvalinnat on tehty, ja asunnot on vuokrattu.

Valmistumisvuosi 2025

Huomioithan, että kaikki rakenteilla olevat kohteemme ovat valmistuttuaan savuttomia, tämä koskee myös peruskorjattuja kiinteistöjä. Tupakointi on kielletty huoneistoissa, parvekkeilla ja huoneistopihoilla. Tämä kielto koskee myös vieraita.  Pihalla on erillinen paikka tupakoitsijoita varten. 


Asiakaspalvelumme ei pysty vastaamaan tiedusteluihin, jotka koskevat uudis- ja peruskorjattuja kohteita. Tiedon uudiskohteiden hakuajan alkamisesta saat suoraan sähköpostiisi, kun tilaat uutiskiirjeen! Tilauslinkin löydät uudiskohteiden esittelysivuilta.

Valmistuneet uudiskohteemme

Valmistuneet uudiskohteet löydät kotihausta. Huomioithan, että kohde-esittelysivulta löytyvä esite on julkaistu kohteen hakuajan yhteydessä eikä sitä päivitetä enää sen jälkeen, kun asukasvalinnat on tehty ja kohde on valmistunut. 

Valmistunut vuonna 2024

Riihitontuntie 7, valmistunut huhtikuussa 2024. 

Valmistunut vuonna 2023

Valmistunut vuonna 2022