Kuva
Kuvassa havainnekuva Niittykumpuun rakennettavasta 115-asuintoisesta uudiskohteesta.

Niittykummuntie 1

Niittykummuntie 1 tarjoaa erinomaiset edellytykset sujuvaan arkeen! Uudiskohteeseen rakennetaan 115 uutta vuokra-asuntoa, ja niiden arvioitu valmistuminen on alkuvuonna 2025. Tämä on erinomainen kohde sinulle, joka haluat asua Länsimetron varrella, hyvien palvelujen välittömässä läheisyydessä.

Niittykummuntie 1 koostuu kahdesta kahdeksankerroksisesta rakennuksesta, joihin tulee yhteensä 115 ARA-vuokra-asuntoa. Asuntojen koot vaihtelevat 31-neliöisestä yksiöstä 63,5-neliöiseen kolmioon.

Tähän uudiskohteeseen rakennetaan asukkaiden yhteikäyttöön kerhotila, sauna, pesula ja kuivaushuone. Niiden lisäksi pihalla on leikki- ja oleskelupaikat kaikenikäisiä asukkaita ajatellen.

Huoneisto Pinta-ala Asuntoja
1 h + kt 31,0 – 36,5 10
2 h + kt 41,5 – 48,0  42
3 h + kt 63,0 – 63,5  25

Niittykummuntie 1:ssä on 42 autopaikkaa, jotka sijaitsevat viereisten taloyhtiöiden kanssa yhteisessä autohallissa.

Uudiskohde rakennetaan B-energialuokkaan ja sen uusiutuvaa energiaa tullaan hyödyntämään uusiutuvaa asennettavien aurinkopaneelien avulla. Niittykummuntie 1 liitetään kaukolämpöverkkoon. Kaukolämpö on Fortumin päästötöntä Eko Plus -kaukolämpöä kuten kaikissa Espoon Asuntojen kaukolämpökohteissa. 

Tervetuloa Niittykumpuun!

Niittykumpu on yksi Espoon nopeasti kehittyvistä kaupunkialueista, jossa uusi ja vanha sulautuvat tyylikkäästi yhteen. Länsimetron varrella Niittykumpu sijoittuu sopivasti kahden kaupunkikeskuksen, Tapiolan ja Matinkylän väliin. 

Alueen lähipalvelut ovat kuitenkin siinä määrin kattavat, että lähes kaikki tarvittava löytyy myös Niittykummusta. Esimerkiksi Kauppakeskus Niittyyn on kotirapun ovelta matkaa vain 150 metriä. Sieltä löytyy metroaseman lisäksi monenlaisia kauppoja isompaan ja pienempään ostostarpeeseen. Myös Niittykummun päiväkoti ja alakoulu sijaitsevat aivan lähistöllä, eikä merellekään ole pitkä matka, sillä Haukilahden venesatama on parin kilometrin päässä.

Niittykummuntie 1 kartalla

Meillä asut mukavasti

Vuokravakuus 0 euroa

Vakuusmaksu ei saa olla este uuden kodin löytymiselle, joten vuokraamme kaikki asuntomme ilman vakuutta.

Surffaa netissä ilmaiseksi

Vuokraan sisältyy ilmainen 50 Mbit/s nettiyhteys. Lisätietoa löydät täältä

Maksuton pesula on pyykkipäivän pelastus

 

Kiinteistössä on pesula, joka on käytössä päiväsaikaan ja sen käyttö on asukkaille maksutonta. Pyykinkuivatusta taas helpottaa kuivaushuone.

Ympäristöystävällisempää asumista

  • Käytämme asuntojen lämmitykseen Fortumin päästötöntä Eko Plus-kaukolämpöä. Lue lisää!
  • Käyttämämme kiinteistösähkö on on hiilidioksidivapaata energiaa.
  • Vuokra-asuntojemme lämpötilaa ohjaa tekoäly. Fortum SmartLiving -lämmitysjärjestelmä mahdollistaa sen, että asuntoja lämmitetään oikea-aikaisesti ja sopivasti. Lue lisää!
  • Olemme mukana kiinteistöalan vuokra-asuntoyhteisöjen vapaaehtoisessa energiatehokkuussopimuksessa. Lue lisää!

Lemmikit ovat tervetulleita!

Sekin on meille selvää, että monille lemmikit ovat osa perhettä. Siksi lemmikkisi ovat tervetulleita asumaan kanssasi!

Tule mukaan asukastoimintaan!

Oman asuinympäristön viihtyvyyden parantaminen onnistuu parhaiten yhdessä. Siksi kannustammekin ottamaan osaa paikalliseen asukastoimintaan, jota tuemme monin eri tavoin. Lue lisää asukastoiminnasta!