Huvilinnantie 1

Espoon Leppävaaraan Huvilinnantielle rakentuu 117 uutta kotia, joiden arvioitu valmistuminen on keväällä 2024. Asuntojen koot vaihtelevat 31-neliöisestä yksiöstä 69-neliöiseen kolmioon.

Huvilinnantie 1 

Rakennuksessa on kuusi asuinkerrosta ja ullakko, jossa sijaitsevat kerho- ja saunatilat lasitettuine kattoterasseineen. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke tai ranskalainen parveke, minkä lisäksi 2. kerroksessa on pihan puolelle avautuvat porrashuonekohtaiset yhteisparvekkeet.

Huoneisto Pinta-ala Asuntoja
1 h+kt 31–39 42
2 h+kt/kk 41–46 53
3 h+kt/k 66–73 22

Yhteistiloina kohteessa toteutetaan irtaimisto-, ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastojen sekä monikäyttö-verstastilan lisäksi pesula ja kuivaushuone, kaksi kerhoti­laa sekä kolme saunaosastoa.

Autopaikkoja kiinteistölle valmistuu 48 kpl.

Lähellä kaikkea

Huvilinnantielle rakentuvan 6-kerroksisen kerrostalon uudet kodit sijaitsevat lähellä kaikkea! Kauppakeskus Sellon kattaviin palveluihin on matkaa vain 500 metriä. Etäisyys Leppävaaran juna-asemalle on noin 700 metriä ja tammikuussa 2024 liikennöinnin aloittavan Raide-Jokerin pysäkillekin on vain kivenheiton matka.

Läheltä löytyy useampi koulu ja oppilaitos sekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Lisäksi päiväkoteja löytyy 300 metrin säteellä jopa 6 kpl ja leikkipuistoja 4 kpl.

Kohde kartalla

Huomioithan, että asiakaspalvelumme ei pysty vastaamaan tiedusteluihin, jotka koskevat uudiskohteita.

Meillä asut mukavasti

Ei vuokravakuutta

Mielestämme vakuusmaksu ei saa olla este uuden kodin löytymiselle. Tästä syystä kaikki asuntomme vuokrataan ilman vakuutta, eli vuokravakuus on meillä 0 euroa.

Surffaa netissä ilmaiseksi

Vuokraan sisältyy ilmainen 50 Mbit/s nettiyhteys.

Maksuton pesula on pyykkipäivän pelastus

Oman kiinteistösi pesula on käytössä päiväsaikaan ja sen käyttö on asukkaille maksutonta. Pyykinkuivatusta taas helpottaa kuivaushuone.

Ympäristöystävällisempää asumista

  • Käytämme asuntojen lämmitykseen Fortumin päästötöntä Eko Plus-kaukolämpöä. Lue lisää!
  • Käyttämämme kiinteistösähkö on on hiilidioksidivapaata energiaa.
  • Vuokra-asuntojemme lämpötilaa ohjaa tekoäly. Fortum SmartLiving -lämmitysjärjestelmä mahdollistaa sen, että asuntoja lämmitetään oikea-aikaisesti ja sopivasti. Lue lisää!
  • Olemme mukana kiinteistöalan vuokra-asuntoyhteisöjen vapaaehtoisessa energiatehokkuussopimuksessa. Lue lisää!

Lemmikit ovat tervetulleita

On täysin selvää, että lemmikit ovat osa perhettä ja tervetulleita uuteen kotiisi.

Aktiivista asukastoimintaa

Kannustamme paikalliseen asukastoimintaan ja tuemme asukkaiden osallistumista, sillä oman asuinympäristön viihtyvyyden parantaminen onnistuu parhaiten yhdessä. Lue lisää asukastoiminnasta!

Näin haet asuntoa

Voit hakea vuokra-asuntoa verkkosivujemme sähköisellä lomakkeella. Ensin on kuitenkin hyvä lukea, mitä hakemisessa täytyy ottaa huomioon.

Luotettava vuokranantaja

Haluamme olla turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa kohtuuhintaisia koteja kaikille taustaan katsomatta.