Kuva
Kuvassa toukokuun 2024 lopussa valmistuvan Huvilinnantie 1:n julkisivu kadulle päin.

Huvilinnantie 1

Espoon Leppävaaraan Huvilinnantielle rakentuu 117 uutta kotia, jotka valmistuvat toukokuussa 2024. Asuntojen koot vaihtelevat 31-neliöisestä yksiöstä 73-neliöiseen kolmioon.

Asukasvalinnat on tehty

Huvilinnantie 1:n asukasvalinnat on tehty, ja kaikki asunnot on vuokrattu.

Kuva
Kuvassa toukokuun 2024 lopussa valmistuvan Huvilinnantie 1:n keittiö

Modernia asumista

Huvilinnantie 1 on kuusikerroksinen kerrostalokohde, jossa on kolme porrasta. Asuntoja on 117, ja niiden koot vaihtelevat 31-neliöisestä yksiöstä 73-neliöiseen perheasuntoon. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke tai ranskalainen parveke, minkä lisäksi 2. kerroksessa on pihan puolelle avautuvat porrashuonekohtaiset yhteisparvekkeet.

Huoneistot

  • 1h+kt  I  3139 m2   I  42 asuntoa
  • 2h+kt/kk  I  4146 m2   I  53 asuntoa
  • 3h+kt/k  I  60–73 m2   I  22 asuntoa

Rakennuksen ullakkokerroksessa sijaitsee yhteiskäyttöinen katettu kattoterassi, kolme saunaosastoa sekä tilava kerhohuone ja toinen pienempi keskimmäisen saunan yhteydessä. Asukkaiden käytössä on myös pesula ja kuivaustilat.

Autopaikat

Autopaikkoja on 48, joista kaksi (2) on LE-autopaikkaa. Leppävaaran Pysäköinti Oy:n autopaikat
ovat nimeämättömiä, ja ne voivat sijaita pysäköintiluolassa, pysäköintitaloissa tai kadun varressa. Autopaikkasopimus solmitaan Espoon Asuntojen kanssa, ja paikan kuukausivuokra on 45 euroa.

Autopaikkoja on asuntoja vähemmän. Autopaikkatoiveen voi ilmoittaa asuntotarjouksen yhteydessä. Autopaikat arvotaan, kun kaikki asunnot on vuokrattu, ja paikan saamista ei ole mahdollista taata kaikille halukkaille.

Huvilinnantie 1 kartalla

Tervetuloa Leppävaaraan!

Leppävaara on yksi Espoon viidestä kaupunkikeskuksesta! Alueella on modernia kaupunkiasumista ja runsaasti palveluita sekä erinomainen sijainti liikenteen solmukohdassa.

Leppävaarasta pääset lähijunalla Rautatientorille noin vartissa ja upouuden Raide-Jokerin kyydissä matka taittuu joutuisasti lähimmille Länsimetron asemille tai aina Itäkeskukseen asti.

Leppävaaran maamerkki on Sellon ostoskeskus, jossa on monien kauppojen ja ravintoloiden lisäksi iso elokuvateatteri ja keilahalli! Sellosalissa taas järjestetään konsertteja, näyttelyitä ja muita tapahtumia.

Kouluja ja päiväkoteja on alueella useita aina alakoulusta ammattikorkeakouluun asti. Liikkujalle Pohjois-Leppävaaran urheilupuistosta löytyy monenmoista, esimerkiksi urheilustadion, jalkapallokenttä, jäähalli, kuntorata sekä uimahalli. Lisäksi Perkkaalla on useita vehreitä puistoja, joiden luontopolut vetävät ulkoilijoita puoleensa.

Hae asuntoa vailla murhetta vakuusmaksusta!

Emme halua, että korkea vakuusmaksu estäisi sinua löytämästä uutta kotia. Siksi meillä ei peritä vakuusmaksua lainkaan. 

Vuokraasi sisältyy nopea nettiyhteys. Lisäksi pääset käyttämään talon pesula- ja kuivaustiloja sekä mukavaa asukastilaa ilmaiseksi. Viikoittaisesta saunavuorosta maksat meillä vain 15 euroa kuukaudessa.

Meille on myös itsestäänselvää, että lemmikkisi ovat perheesi jäseniä ja sydämellisesti tervetulleita asumaan kanssasi!

Asukkaana voit nautta kotisi lämmöstä ympäristöystävällisesti. Käytämme lämmitykseen päästötöntä Fortum Plus -kaukolämpöä ja kiinteistösähkömme on sekin päästötöntä energiaa.