Kuva
Havainnekuva uudiskohteesta Lillhemtintie 13

Lillhemtintie 13

Henttaan kaupunginosaan, Suurpellon uudisalueelle rakentuu uusia ja kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja syksyllä 2024. Lillhemtintie 13 on mainio kohde luonnonläheistä asuinympäristöä arvostavalle, toimivia palveluja unohtamatta.

Luonto on lähellä Lillhemtintiellä

Lillhemtintie 13:een valmistuu kaksi kerrostalokohdetta. Toinen kohteista on 6-kerroksinen ja yksiportainen kerrostalo ja toinen kohde on 4-kerroksinen kerrostalo, jossa on kolme porrasta. Koko kohteessa on yhteensä 91 asuntoa, joiden koot vaihtelevat 32-neliöisestä yksiöstä 82-neliöiseen perheasuntoon.

Kohteeseen rakennetaan laadukkaat pyörien säilytystilat, joiden suunnittelussa on otettu huomioon myös rollaattorit, sähköpyörät, tavarakuljetuspyörät ja pyöräkärryt. Lisäksi kortteliin valmistuu kerho- ja saunatilat sekä pihalle leikki- ja oleskelupaikat kaikenikäisiä asukkaita ajatellen.

Huoneisto Pinta-ala Asuntoja
1 h + kt 32  m² 10
2 h + kt 43,5 – 47,5  m² 42
3 h + kt 65,5 – 78  m² 25
4 h + kt 75,5 – 82  m² 14

Autopaikkoja kohteessa on yhteensä 56 kappaletta, joista 16 on maantasossa ja 40 pihakannen alla.

Lähin bussipysäkki on 250 metrin päässä ja lähimmälle kaupunkipyöräasemalle matkaa kertyy 600 metrin verran. 

Ruokaostokset hoituvat kätevästi Suurpellon kauppakeskus Suuriksessa, joka sijaitsee 800 metrin päässä kohteesta. Lähialueelta löytyy myös päiväkoteja sekä Opinmäen kampus, jossa toimii kansainvälinen koulu, Espoo International School (EIS). 

Lillhemtintien ympäristössä on hyvät maastot ja puitteet ulkoiluun. Asuinympäristö lukuisine puistoineen tarjoaa rauhallista ja luonnonläheistä asumista.

Arkea ainutlaatuisessa puistokaupungissa

Suurpelto on keskelle Espoota rakenteilla oleva ainutlaatuinen puistokaupunki. Kaupunginosa tarjoaa ison määrän palveluita, mutta on silti lähellä luontoa ja erilaisia harrastusmahdollisuuksia. Suurpellon ostoskeskuksesta löytyy kauppa, posti ja monia ravintoloita. Opetus- ja tapahtumakeskus Opinmäessä saman katon alla toimivat kirjasto, koulu, päiväkoti ja englanninkielinen peruskoulu.  

Pääasiallinen joukkoliikenneväline Suurpellossa on bussi. Matka esimerkiksi Leppävaaraan kestää noin puoli tuntia, ja Ison Omenan kauppakeskus siintää horisontissa noin viidessätoista minuutissa.

Kohde kartalla

  • Kauppakeskus Suuris 800 m
  • Iso Omena 4,5 km
  • Opinmäen kampus 250 m

Meillä asut mukavasti

Ei vuokravakuutta

Mielestämme vakuusmaksu ei saa olla este uuden kodin löytymiselle. Tästä syystä kaikki asuntomme vuokrataan ilman vakuutta, eli vuokravakuus on meillä 0 euroa.

Surffaa netissä ilmaiseksi

Vuokraan sisältyy ilmainen 50 Mbit/s nettiyhteys.

Maksuton pesula on pyykkipäivän pelastus

Oman kiinteistösi pesula on käytössä päiväsaikaan ja sen käyttö on asukkaille maksutonta. Pyykinkuivatusta taas helpottaa kuivaushuone.

Ympäristöystävällisempää asumista

  • Käytämme asuntojen lämmitykseen Fortumin päästötöntä Eko Plus-kaukolämpöä. Lue lisää!
  • Käyttämämme kiinteistösähkö on on hiilidioksidivapaata energiaa.
  • Vuokra-asuntojemme lämpötilaa ohjaa tekoäly. Fortum SmartLiving -lämmitysjärjestelmä mahdollistaa sen, että asuntoja lämmitetään oikea-aikaisesti ja sopivasti. Lue lisää!
  • Olemme mukana kiinteistöalan vuokra-asuntoyhteisöjen vapaaehtoisessa energiatehokkuussopimuksessa. Lue lisää!

Lemmikit ovat tervetulleita

On täysin selvää, että lemmikit ovat osa perhettä ja tervetulleita uuteen kotiisi.

Aktiivista asukastoimintaa

Kannustamme paikalliseen asukastoimintaan ja tuemme asukkaiden osallistumista, sillä oman asuinympäristön viihtyvyyden parantaminen onnistuu parhaiten yhdessä. Lue lisää asukastoiminnasta!

Huomioithan, että asiakaspalvelumme ei pysty vastaamaan tiedusteluihin, jotka koskevat uudiskohteita.