Huijausviestejä laajalti liikkeellä

Vuokrataloyhtiöiden asukkaille on lähetetty huijausviestejä, joiden tarkoituksena on saada vastaanottaja maksamaan vuokra väärälle tilille. Huijausviestejä on lähetetty sekä tekstiviestinä että sähköpostina. Espoon Asuntojen tilinumero ei ole muuttunut. Älä reagoi, jos saat tekstiviestillä tai sähköpostilla uuden tilinumeron Espoon Asunnoille.
Kuva

Vuokrataloyhtiöiden asukkaille on jälleen lähetetty huijausviestejä, joiden tarkoituksena on saada vastaanottaja maksamaan vuokra väärälle tilille. Huijausviestejä on lähetetty sekä tekstiviestinä että sähköpostina. 

Huijausviesteissä on muun muassa kerrottu, että vuokranmaksun tilinumero muuttuu tai että asukkaalla on maksamatonta vuokraa.

Espoon Asuntojen tilinumero ei ole muuttunut. Älä reagoi, jos saat tekstiviestillä tai sähköpostilla uuden tilinumeron Espoon Asunnoille.

Olemme toimittaneet tämän vuoden vuokranmaksutiedot asukkaille postitse viime syksynä.

Jos olet maksanut vuokran huijausviestissä mainitulle tilille, vuokra tulee maksaa normaalisti oikeilla maksutiedoilla Espoon Asuntojen tilille. Ota yhteyttä mahdollisimman pikaisesti omaan pankkiisi, ja lisäksi asiasta on syytä tehdä rikosilmoitus.