Kuva
Kuvassa on kaksi avainta sekä talon muotoinen avaimenperä.
Uutinen 19.4.2023

Huoltoyhtiö Tapiolan Lämmön asiakaspalvelupiste muuttaa 24.4.

Tapiolan Lämmön asiakaspalvelupiste muuttaa. Asiakaspalvelupisteen uusi osoite on maanantaista 24.4. alkaen Mäntyviita 2. Tapiolan Lämmön asiakaspalvelupiste on muuton vuoksi suljettu perjantaina 21.4.

Huoltoyhtiö Tapiolan Lämmön asiakaspalvelupiste muuttaa. Tapiolan Lämpö -konsernin asiakaspalvelupisteen uusi osoite on 24.4.2023 alkaen Mäntyviita 2, käynti Menninkäisentien puolelta. Uusi asiakaspalvelupiste sijaitsee hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella samassa rakennuksessa kuin elokuvateatteri Kino Tapiola.

Tapiolan Lämmön vanha asiakaspalvelupiste Kalevalantie 5:ssä sulkee ovensa torstaina 20.4. klo 16 ja on muuton vuoksi suljettu perjantaina 21.4.

Uusi palvelupiste osoitteessa Mäntyviita 2 avaa ovensa maanantaina 24.4. klo 8.00. Palvelupisteen aukioloajat säilyvät samoina kuin ennenkin. Ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat löytyvät Tapiolan Lämmön verkkosivuilta.

Tapiolan Lämpö toimii 128 kiinteistöllämme huoltoyhtiönä. Jos et ole varma, mikä on huoltoyhtiösi, löydät tiedon kiinteistösi ilmoitustaululta sekä verkkosivuiltamme etsimällä haku-toiminnolla oman kiinteistösi.