Joulu- ja uudenvuoden saunat peruttu koronatilanteen vuoksi

Pääkaupunkiseudun koronatartuntatilanne ei toistaiseksi ole helpottanut tiukoista rajoitustoimista huolimatta. Sillä on vaikutuksensa myös tämänvuotisiin joulusaunoihin.
Kuva

Uudenmaan, ja erityisesti pääkaupunkiseudun, vakava korontartuntatilanne ei tiukoista rajoitustoimista huolimatta ole lähtenyt laskuun. Sen vuoksi Espoon Asunnot on päättänyt, ettei yleisiä joulu- ja uudenvuoden saunavuoroja ole tänä vuonna mahdollista toteuttaa.

Huoneistokohtaisiin saunavuoroihin päätöksellä ei ole vaikutusta, joten ne lämpiävät normaalisti myös joulunpyhinä ja uutenavuotena. Huomioithan kuitenkin, ettei saunatiloja kyetä siivoamaan jokaisen saunavuoron jälkeen. Siksi saunojan vastuulla on kiinnittää huomiota hygieniaan ja jättää saunassa käynti väliin, jos tuntee olonsa sairaaksi.

Joulusauna on monille olennainen osa joulun viettoa. Pahoittelemmekin päätöksestä mahdollisesti aiheutuvaa mielipahaa ja toivotamme rauhallista joulunaikaa.

Koronaepidemian vaikutukset asumiseen

Uudenmaan, ja erityisesti pääkaupunkiseudun, vakava koronatilanne on johtanut jälleen erityistoimiin leviämisvaiheen hillitsemiseksi.
Lue lisää -painikkeen takaa löydät sivun, jolle olemme koonneet kaiken ajankohtaisen tiedon koronan vaikutuksista asumiseen.