Jouluiloa lapsille ja nuorille

Espoon Asunnot lahjoittaa myös tänä jouluna yhteistyökumppaneiden joulukortteihin ja henkilöstön joulumuistamisiin varatut rahat hyvään tarkoitukseen. Lahjoituksen saavat kaksi espoolaislasten ja -nuorten hyvinvointiin keskittynyttä toimijaa.
Kuva

 

Koronapandemia on koetellut monia, myös lapsia ja nuoria. Esimerkiksi lasten ja nuorten kokema yksinäisyys on koronakriisin myötä entisestään yleistynyt. Siksi osoitamme joululahjoituksemme tänä vuonna Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:lle, joka tekee töitä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi.

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:n tavoitteena on, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Järjestö jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia. Lisäksi se tarjoaa lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.

Asumisneuvonnan joululahjoitus Icehearts ry:lle

Myös asumisneuvontamme on tavannut muistaa lapsiperheasiakkaita, joiden taloudellinen tilanne on haastava. Tänä jouluna lahjoituksen sai Icehearts ry, Espoo.

Icehearts ry tarjoaa ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä joukkueurheilun avulla ja antaa tukea myös koulutyöhön. Sen työ on tavoitteellisesta, kokonaisvaltaisesta ja pitkäkestoisesta, jossa harrastus on sosiaalisen kasvatustyön väline ja joukkue turvallinen ja pysyvä kasvuyhteisö ryhmän lapsille. 

Molemmat lahjoitukset on osoitettu toimijoiden espoolaisten lasten ja -nuorten hyvinvointia edistävän työn tukemiseen.

Eettisiin periaatteisiimme on kirjattu, että emme ota vastaan lahjoja yhteistyökumppaneiltamme. Kannustammekin heitä lahjoittamaan erilaisiin muistamisiin varatut rahat hyväntekeväisyyteen. Näin kauniista ajatuksesta hyötyvät he, jotka tarvitsevat apua.