Kiinteistöhuoltoyhtiöt vaihtuvat osassa Suur-Espoonlahden kiinteistöjä 1.6.

Kiinteistöhuollosta ja avainhallinnasta vastaavat yritykset vaihtuvat osassa kiinteistöjämme Suur-Espoonlahden alueella 1.6.2023
Kuva

Espoon Asunnot on kilpailuttanut Suur-Espoonlahden (Espoonlahti, Kivenlahti, Saunalahti, Latokaski, Kaitaa, Finnoo, Soukka, Tillinmäki) alueella kiinteistöhuoltoja, ja kilpailutuksen perusteella huoltoyhtiö vaihtuu osassa kiinteistöjä. Niiden kiinteistöjen asukkaita, joita muutos koskee, on tiedotettu kotiin jaetulla tiedotteella ja tekstiviestillä. Huoltoyhtiön ja avaintenhallinnasta vastaavan tahon yhteystiedot löytyvät kotiin jaetuista tiedotteista. Yhteystiedot voi myös tarkistaa oman kiinteistön ilmoitustaululta, kun ne on päivitetty kesäkuun alussa.

Muutoksia työnjaossa

Kiinteistöissä, joiden huoltoyhtiö nyt vaihtuu, kiinteistöhuoltofirmalle kuuluvat jatkossa kiinteistöhuolto, ulkoalueiden puhtaanapito ja lumityöt. Sen sijaan avainhallinnasta, eli avainten luovutuksesta ja vastaanotosta vastaa eri yhtiö.

Avainhallinnasta vastaavan yhtiön kanssa hoituvat esimerkiksi lisäavainten hankinta ja avainten luovutus poismuuton yhteydessä. Jos avain unohtuu kotiin ja ovenavaus on tarpeen, yhteyttä on otettava kiinteistöhuoltoon kuten tähänkin asti.

Huoltoyhtiöiden yhteystiedot

Tee vikailmoitus aina kiinteistösi huoltoyhtiöön.