Kulmilla-lehden kesän numero on ilmestynyt

Kulmilla-lehti 1/2022 on ilmestynyt. Lehti jaetaan asukkaillemme, minkä lisäksi sitä on jaossa muun muassa kaupungin asiointipisteissä. Tästä uutisesta löydät myös lehden takakannessa olevan jäätelöreseptin ja ohjeen videomuodossa.
Kuva

Uunituoreesta lehdestä voit lukea Takojantien asukkaiden laittamasta kauniista ja kekseliäästä pihapiiristä. Pääset myös tutustumaan Hansakallionkujan asukkaiden pihapiiriin ja pihan yhteisiin sääntöihin. 

Lisäksi kerromme siitä, miten ennakkosuunnittelulla ja luovalla asenteella voi säästää ruokamenoissa hävikkiä unohtamatta. Siivoojatähti Auri Kananen jakaa myös helpot vinkit kodin siivoukseen. Lehdestä voi myös kerrata, että kenen vastuulla on kodin ilmanvaihtojärjestelmän huolto ja puhdistus. 

Lehden takakannesta löydät reseptin ja ohjeen jäätelön valmistukseen ilman jäätelökonetta. Helppoa ja herkullista reseptiä kokeili myös toimitusjohtajamme Jaakko Kammonen. Lopputulos on katsottavissa YouTube-kanavaltamme. Videoon pääset alla olevan linkin kautta.  

Tästä voit katsoa videopätkän jäätelön valmistuksesta toimitusjohtajamme Jaakko Kammosen ohjeistamana. (ulkoinen linkki)

Koko lehti on luettavissa sähköisenä tästä. (ulkoinen linkki)

Mukavia lukuhetkiä lehden parissa!