Kuva
Kuvassa sähköisen asiointipalvelumme EAsyn kirjautumisikkuna
Uutinen 16.5.2024

Kun rekisteröidyt EAsyn käyttäjäksi 23.6. mennessä, osallistut leffalippupakettien arvontaan!

Aina mukana, aina auki ja helppo käyttää - olethan jo tutustunut sähköiseen asiointipalveluumme EAsyyn? Jos et, tee se tänään tai ihan viimeistään 23.6., sillä silloin olet mukana 20 leffalippupaketin arvonnassa!

Asukkaan sähköinen asiointipalvelu EAsy on tarkoitettu kaikille Espoon Asuntojen nykyisille asukkaille. Siellä voit tarkistaa vuokranmaksusi tiedot ja tilanteen, jättää vikailmoituksen ja seurata sen etenemistä, lukea asukastiedotteita ja pitää yhteystietosi ajan tasalla juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Jos et vielä ole rekisteröitynyt EAsyyn, tee se nyt. 

Näin rekisteröidyt EAsyn käyttäjäksi

Sähköisen asiointipalvelun oranssin kirjautumispainikkeen löydät helposti verkkosivujemme ylälaidasta. Siitä pääset sivulle, jolla sinun tulee klikata asukkaan sähköisen asiointipalvelu EAsyn sinistä painiketta.

Kuva
Kuvassa Espoon Asuntojen verkkosivujen yläosa, josta löytyy oranssi kirjaudu -painike.

Kun käytät asukkaan sähköistä asiointipalvelua ensimmäistä kertaa, 

  • valitse kirjautumissivulla kohta "Rekisteröidy palveluun?". Sinut ohjataan tunnistautumaan vahvasti verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Seuraa tunnistautumispalvelun ohjeita.
  • Tunnistautumisen jälkeen kirjoita sähköpostiosoitteesi ja luo salasana. Salasanassa tulee olla vähintään kuusi merkkiä, ja niistä vähintään yhden on oltava iso kirjain ja yhden pieni kirjain. Näiden lisäksi salasanassasi on oltava vähintään yksi on numero ja yksi erikoismerkki.
  • Kun olet tunnistautunut vahvasti, saat sähköpostiisi viestin, jossa on linkki käyttäjätunnuksesi aktivoimiseen. Vahvistuslinkki on voimassa 24 tuntia. Linkistä sinut ohjataan sivulle, jossa vahvistat rekisteröitymisen kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.

Jatkossa voit kirjautua sisään sähköpostiosoitteellasi, joka on käyttäjätunnuksesi, ja salasanalla, jonka rekisteröitymisen yhteydessä loit. 

Arvomme 20 leffalippupakettia

Jos olet jo rekisteröitynyt tai rekisteröidyt EAsyn käyttäjäksi  viimeistään 23.6.2024, olet mukana 20 leffalippupaketin arvonnassa. Suoritamme arvonnan vkolla 26, ja jos arpaonni suosii sinua, voit valita joko kaksi premiumleffalippua tai yhden premiumleffalipun herkkujen kera!

Kaikille voittajille ilmoitamme voitosta henkilökohtaisesti, kun arvonta on suoritettu.