Kuva
Kuvassa on havainnekuva Hyljetie 3:een rakennettavasta puukerrostalosta.
Uutinen 27.12.2022

Maaliskuussa muuttovalmiin Hyljetie 3:n hakuaika on alkanut!

Etsitkö vuokra-asuntoa metroradan läheisyydestä? Uudiskohteemme Hyljetie 3:n hakuaika on alkanut. Kohde sijaitsee Finnoossa kävelymatkan päässä Finnoon ja Kaitaan metroasemilta.

Hyljetie 3:n hakuaika on alkanut, ja se päättyy 6.1.2023. Uudiskohde on muuttovalmis maaliskuussa 2023.

Hyljetie 3:ssa on kaksi viisikerroksista puukerrostaloa, joissa on yhteensä 72 kohtuuhintaista vuokra-asuntoa. Asuntojen koot vaihtelevat 35-neliöisestä yksiöstä 63-neliöiseen kolmioon. Hyljetie 3 on toteutettu A-energialuokan kohteena.

Hae nyt!

Asuntoa voit hakea Oikotie.fi-sivuston kautta tai asuntohakemuslomakkeellamme. Jos käytät asuntohakemuslomaketta, merkitse lisätietokenttään "Hyljetie 3", niin olet kohteen asukasvalinnoissa mukana. Täytäthän kaikki tiedot siten, että niistä käy ilmi myös muut kanssahakijat ja muuttavat henkilöt.

Oikotien ilmoituksissa esitellään kohteen huoneistotyyppejä, mutta ei kaikkia asuntoja erikseen. Voit hakea yhdellä hakemuksella kaikkia samantyyppisiä huoneistoja. Asunnoissa voi olla pieniä eroja esimerkiksi kerroksen tai parvekkeen sijainnin suhteen. Erikoistoiveet huoneistotyypistä tai kerroksesta voi kirjata hakemukselle.

Hyljetien esittelysivulta löydät kohteen esitteen sekä huoneistoluettelon ja vuokrat. Ilmoitamme verkkosivuillamme ja somekanavissamme, kun kohteen asukasvalinnat on tehty.

Huomioithan, ettei asiakaspalvelumme pysty vastaamaan tiedusteluihin, jotka koskevat uudiskohteita. Otamme hakijaan suoraan yhteyttä mahdollisen asuntotarjouksen yhteydessä.