Nimetön ilmoituskanava otettu käyttöön

Olemme sitoutuneet toimimaan läpinäkyvästi, avoimesti ja eettisiä periaatteitamme noudattaen. Haluamme seurata, että nämä periaatteet toteutuvat jokapäiväisessä toiminnassamme. Tästä syystä olemme ottaneet käyttöön ulkopuolisen kumppanin WhistleB:n ylläpitämän nimettömän ilmoituskanavan.
Kuva

Euroopan unionin uuden whistleblower-direktiivin tarkoituksena on varmistaa, että henkilöt, jotka työnsä yhteydessä havaitsevat tai epäilevät väärinkäytöksiä, voivat ilmoittaa asiasta turvallisesti ja nimettömästi erillisen ilmoituskanavan kautta. Direktiivin mukainen ilmoituskanava tulee ottaa käyttöön 17.12.2021 mennessä sellaisissa organisaatioissa, joissa on yli 50 työntekijää.

WhistleB-ilmoituskanava mahdollistaa kaikille työntekijöille ja ulkoisille sidosryhmille keinon ilmoittaa epäillyistä väärinkäytöksistä ja eettisten ohjeidemme vastaisesta toiminnasta nimettömästi. Ilmoitus jätetään kanavaan ilman henkilötietoja, kuten nimeä tai sähköpostiosoitetta. Ilmoituksen jättäjä saa tunnuksen ja salasanan, joiden avulla hän voi kirjautua palveluun tarkistamaan, onko ilmoitukseen tullut vastaus tai mahdollisia lisäkysymyksiä.

Ilmoituskanavaa voi käyttää millä tahansa laitteella, kuten älypuhelimella. Linkki kanavaan löytyy sivustoltamme.