Ota käyttöösi e-lasku – voit voittaa palkintoja 

Nyt jos koskaan kannattaa siirtyä käyttämään e-laskua. Arvomme joka toinen kuukausi kolme S-ryhmän 50 euron lahjakorttia niiden asukkaittemme kesken, jotka hoitavat vuokranmaksunsa e-laskulla.  
Image

Mitä ripeämmin siirryt käyttämään e-laskua, sitä useampaan arvontaan osallistut. Suoritamme arvonnan huhti-, kesä-, elo-, loka- ja joulukuun loppupuolella niiden asukkaittemme kesken, jotka arvonnan hetkellä maksavat vuokransa e-laskulla. Mukana arvonnoissa ovat niin e-laskuun vastikään siirtyneet kuin myös ne, jotka jo tälläkin hetkellä käyttävät e-laskua. Voitosta ilmoitamme puhelimitse. 

E-lasku helpottaa elämääsi 

E-laskun käyttö on vaivatonta. Kun käytät e-laskua, sinun ei tarvitse itse näppäillä pitkiä tili- ja viitenumeroita. Lasku tulee suoraan verkkopankkiisi, jolloin kaikki maksutiedot ovat laskussa aina automaattisesti oikein eikä näppäilyvirheen mahdollisuutta ole.  

Lasku ei pääse unohtumaan varsinkaan, jos valitset, että maksu veloitetaan tililtäsi automaattisesti laskun eräpäivänä. E-laskuvaltuutuksen tekemisen jälkeen sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin huolehtia siitä, että tililläsi on laskun eräpäivänä riittävä määrä katetta. E-lasku tuo myös vapautta, sillä voit vastaanottaa ja maksaa sen missä ja milloin haluat, vaikkapa lomamatkalla.  

E-laskun voimaantulo kestää jonkin aikaa. Mikäli otat e-laskun käyttöön ennen kuukauden 15. päivää, jo seuraavan kuukauden vuokranmaksusi tulee e-laskuna. Tarkastathan kuitenkin aina ensimmäisellä kertaa, että e-lasku saapuu ajallaan ja veloitetaan verkkopankistasi. 

Jos saat asumistukea ja Kela maksaa tuen suoraan Espoon Asunnoille, voit ottaa vuokranmaksun e-laskuna vastaan, mutta silloin sinun pitää muokata laskun summa verkkopankissa vastaamaan omavastuuosuuttasi. Tälläkin tavoin säästät aikaa ja vaivaa, kun laskun muut tiedot ovat valmiina verkkolaskussa, jossa vain summa pitää muuttaa. 

E-lasku säästää luontoa 

E-laskun käyttöönotto pienentää merkittävästi ympäristön kuormitusta, sillä se vähentää turhaa paperinkulutusta. Siksi laskut kannattaa siirtää verkkolaskuiksi. 

E-laskun käyttöönotto 

E-laskun saat käyttöösi omassa verkkopankissasi etsimällä kohdan ”e-lasku” ja hakemalla laskuttajaksi ”Espoon Asunnot Oy”. Kun hyväksyt sopimuksen, saat jatkossa laskut suoraan verkkopankkiisi.  

Voit valita seuraavista vaihtoehdoista 

  • Vahvistat jokaisen saapuneen maksun verkkopankissa, minkä jälkeen se veloitetaan tililtäsi.  
  • Maksu veloitetaan tililtäsi automaattisesti laskun eräpäivänä.  

Tarkemmat ohjeet e-laskun käyttöönottoon löydät oman pankkisi verkkosivuilta. 
 

> Lue arvonnan säännöt