Kuva
Kuvassa havainnekuva Suvikummuntie 1:een keväällä 2023 valmistuvasta uudiskohteesta
Uutinen 20.2.2023

Toukokuun lopussa valmistuvan Suvikummuntie 1 E:n hakuaika on alkanut!

Etsitkö kotia Tapiolasta? Tapiolan urheilupuiston läheisyyteen, osoitteeseen Suvikummuntie 1 E, valmistuu toukokuun lopussa 63 uutta kohtuuhintaista vuokra-asuntoa. Niiden hakuaika on juuri alkanut, ja se päättyy 5.3.2023.

Loistavalla paikalla, kahden metroaseman välissä sijaitseva Suvikummuntie 1 E on yhdeksänkerroksinen pistetalo. Asuntoja on yhteensä 63, ja niiden koot vaihtelevat 30-neliöisestä yksiöstä 69,5-neliöiseen kolmioon. Asuntojen suunnittelussa on otettu hienolla tavalla huomioon ilmansuuntien ja ympäristön vaikutukset, siksi asunnot eivät koskaan avaudu pelkästään Merituulentien suuntaan. 

Tutustu Suvikummuntiehen ja hae nyt!

Perjantaina 17.2. alkanut hakuaika päättyy sunnuntaina 5.3. 

Suvikummuntien esittelysivulta löydät kohteen esitteen sekä huoneistoluettelon ja vuokrat.

Asuntoa voit hakea Oikotie.fi-sivuston kautta tai asuntohakemuslomakkeellamme. Jos käytät asuntohakemuslomaketta, merkitse lisätietokenttään "Suvikummuntie 1 E", niin olet kohteen asukasvalinnoissa mukana. Täytäthän kaikki tiedot siten, että niistä käy ilmi myös muut kanssahakijat ja muuttavat henkilöt.

Oikotien ilmoituksissa esitellään kohteen huoneistotyyppejä, mutta ei kaikkia asuntoja erikseen. Voit hakea yhdellä hakemuksella kaikkia samantyyppisiä huoneistoja. Asunnoissa voi olla pieniä eroja esimerkiksi kerroksen tai parvekkeen sijainnin suhteen. Erikoistoiveet huoneistotyypistä tai kerroksesta voi kirjata hakemukselle.

Ilmoitamme verkkosivuillamme ja somekanavissamme, kun kohteen asukasvalinnat on tehty.

Huomioithan, ettei asiakaspalvelumme pysty vastaamaan tiedusteluihin, jotka koskevat uudiskohteita. Otamme hakijaan suoraan yhteyttä mahdollisen asuntotarjouksen yhteydessä.