Asiakaspuhelinpalvelumme on suljettu to 13.5. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Uusi verkkosivustomme on avattu

Hei ja tervetuloa uusille verkkosivuillemme! Toivottavasti pidät näkemästäsi ja löydät helposti sen tiedon, mitä tulit sivuiltamme hakemaan.
Kuva

Uusi verkkosivusto on pitkän verkkopalveluprojektin ensimmäinen valmiiksi saatu osa. Hakijan ja asuvan asukkaan verkkopalvelut ovat sen sijaan vielä työn alla. Tavoitteena kuitenkin on, että kanssamme voi jatkossa asioida aika- ja paikkariippumattomasti.  

Uusi verkkosivusto koostuu neljästä osiosta

Jos etsit itsellesi tai perheellesi uutta kotia, Löydä koti -osio on sinua varten rakennettu. Sinne on koottu tietoa kodeistamme, asuinalueista ja rakenteilla olevista uudiskohteistamme. Saat käytännönläheistä opastusta asunnonhakua varten ja tietoa siitä, miten menetellä, jos saat meiltä asuntotarjouksen. 

Kodeissamme jo asuville asukkaille Kotona-osio tarjoaa paljon hyödyllistä tietoa ja opastusta asumiseen liittyvissä asioissa. Sieltä löydät oman osionsa muun muassa vuokra-asioista, kodin turvallisuudesta ja viihtyisyydestä, yhteisistä tiloista sekä asukastoiminnasta. Osioon on myös taltioitu ajantasainen vastuunjakotaulukko sekä Kodikkaasti. -lehden numerot  

Kun haluat tutustua toimijaan nimeltä Espoon Asunnot, sinun kannattaa silloin lähteä liikkeelle samannimisestä osiosta. Siellä kerromme arvoistamme ja päämäärästämme, strategiastamme ja liiketoiminnastamme sekä toimista, joita olemme vastuullisuuden saralla tehneet. Löydät osiosta myös vastuullisuusraporttimme

Yhteystiedot -osioon on taltioitu paitsi asiakaspalvelumme yhteystiedot, myös eri toimintojen sekä huollon yhteystiedot. Osiosta löydät myös lomakkeet, jotka ovat kaikki saavutettavia ja ruudulla täytettäviä. 

Palautteesi on tervetullutta

Kuulemme mielellämme, mitä mieltä sinä olet uusista verkkosivuistamme. Voit lähettää palautteesi meille osoitteella viestinta@espoonasunnot.fi.