Kuva
Kuvassa saunanlauteet, jolla kaksi pyyhettä ja löylykiulu.
Uutinen 14.11.2022

Yhdenmukaistamme kiinteistöjemme lenkkisaunavuorojen pituuksia osana energiansäästötoimiamme

Lenkkisaunavuorojen pituuksissa on ollut suuria eroja kiinteistöjemme välillä, joten vuorot on päätetty yhdenmukaistaa. Muutos on samalla yksi niistä energiansäästötoimista, joilla pyrimme vaikuttamaan energian riittävyyteen tulevana talvena.

Espoon Asunnot on mukana valtionhallinnon yhteisessä energiansäästökampanjassa. Vuorojen lyhentäminen on osa energiansäästötoimiamme, joilla pyrimme vaikuttamaan siihen, että energiaa riittää kaikille ja että sähkönkäytön ja lämmityksen kustannukset eivät nouse kohtuuttoman suuriksi.

Mitä yhdenmukaistaminen tarkoittaa?

Jatkossa lenkkisaunavuorot ovat kaikissa pienemmissä kiinteistöissämme (alle 50 asuntoa) 1 tunti naisille ja 1 tunti miehille viikossa ja suuremmissa vastaavasti 2 tuntia naisille ja 2 tuntia miehille viikossa. Lenkkisaunavuorot on voitu myös perua kokonaan.

Kaikissa kiinteistöissämme asukkaiden omat saunavuorot ovat voimassa normaalisti.  Tiedon oman talosi lenkkisauna- ajankohdista löydät saunan pukuhuoneen ovesta tai ilmoitustaululta.

Kiinnitä huomiota lenkkisaunan lämpömittariin, sillä energiataloudellisin saunan lämpötila on 70–80 °C. Jos lenkkisaunan lämpötila on vuorosta toiseen selvästi tuota korkeampi, ilmoita asiasta huoltoon.