Etelä-Leppävaara

Etelä-Leppävaara on asuinalue, joka tarjoaa modernia kaupunkiasumista ja runsaasti palveluita. Se sijaitsee liikenteen solmukohdassa ja yhteydet muualle pääkaupunkiseudulle ovat erinomaiset.  Lähijuna vie matkaajan Rautatientorille noin viidessätoista minuutissa ja matka-aikaa Itä-Helsinkiin kertyy 40 minuuttia.

Alueen omat palvelut ovat hyvin kattavat. Rautatieaseman välittömässä läheisyydessä on suuri palveluiden keskittymä. Sellosalissa järjestetään konsertteja, näyttelyitä ja muita tapahtumia. Sellosalin vieressä toimii alueen maamerkki, Sellon ostoskeskus. Ostoskeskuksessa toimii lukuisten kauppojen ja ravintoloiden lisäksi elokuvateatteri ja keilahalli. 

Kouluja ja päiväkoteja on alueella useita, ja lyhyen matkan päässä Pohjois-Leppävaarassa toimii urheilupuisto. Puistosta löytyy esimerkiksi urheilustadion, jalkapallokenttiä, jäähalli, kuntorata sekä uimahalli. Lähellä sijaitsevalla Perkkaalla on lisäksi useita vehreitä puistoja, joiden luontopolut houkuttelevat laittamaan lenkkitossut jalkaan.

”Kaikki palvelut ovat lähellä ja todella hyvät liikenneyhteydet joka suuntaan. Leppävaara on rauhallinen ja kaunis asuinalue.”