Kuva
Kuvassa asukkaamme Sakari Sarmiolan ottama kuva Aallontaite 1:n kukkaloistosta

Ikuistitko kuvaan kauniin kukkaloiston tai mukavan hetken? Jaa se myös muiden kanssa!

Tiedäthän sen tunteen, kun olet napannut kamerallasi tai puhelimellasi täydellisen kuvan? Se on se hetki, kun valo on juuri oikea, tunnelma kohdillaan ja ajattelet: 'Tämähän on jaettava!' Nyt sinulla on mahdollisuus jakaa kuvasi myös muiden Espoon Asuntojen asukkaiden kanssa.

Saamme aina silloin tällöin iloisia kuvia talkoista tai pihajuhlista, oman pihan ihanasta kukkaloistosta tai kauniista kodeista ja ajattelemme, että kuvia olisi mukavaa hyödyntää laajemminkin kuin se on tähän asti ollut mahdollista.

Kuvien julkaiseminen hallitsemissamme viestintäkanavissa näet edellyttää, että meillä on asianmukainen julkaisulupa kuvan ottajalta. Ja jos kuvassa on ihmisiä, kuvaajan tulee huolehtia, että kaikki kuvassa esiintyvät ovat antaneet luvan lähettää ja julkaista kuvan. 

Kuva
Kuvassa asukkaamme Sakari Sarmiolan ottama kuva Aallontaite 1:n kukkaloistosta

Kuvien lähettämisen ja julkaisuluvan antamisen helpottamiseksi olemme nyt saaneet valmiiksi verkkolomakkeen, jolla voit yhdellä kertaa lähettää neljä kuvaa. Kun lähetät meille kuvan tai kuvia, annat meille luvan jakaa kuvan tai kuvat

  • sosiaalisen median kanavissamme (Fb ja ig),
  • asukaslehden tai -uutiskirjeen kuvituksena tai
  • verkkouutisissa ja -artikkeleissa.

Mainitsemme aina kuvan julkaisun yhteydessä kenen ottama kuva on. Voit kuitenkin halutessasi kieltää nimen julkaisemisen. Silloin kerromme, että kyse on asukkaan ottamasta kuvasta. 

Emme voi tarjota palkkiota kuvien käytöstä, mutta arvostamme asukkailta saatuja kuvia suuresti.

Tämän artikkelin kuviin on taltioitu Aallontaite 6:n tämänkesäistä kukkaloistoa. Kuvat on ottanut Sakari Sarmiola. Kiitos kauniista kuvista!