Kalaonnentie 5 D

Tiistilä
Etsitkö kotia laajan palveluverkoston välittömästä läheisyydestä, hyvien kulkuyhteyksien varrelta? Tiistilässä sijaitseva Kalaonnentie 5 on juuri sellainen kohde. Suosittuun Ison Omenan kauppakeskukseen on lyhyt kävelymatka, jossa arkeasi helpottavat paitsi kattava ostos- ja palvelutarjonta, myös Matinkylän metroasema ja bussiterminaali. Myös alueen päiväkoti ja koulu ovat lähietäisyydellä.

Kalaonnentie 5 D on kuusikerroksinen uudistalo. Sen 28 asuntoa ovat neliöiltään varsin tehokkaita, mutta tilaratkaisuiltaan toimivia. Vaaleat seinäpinnat ja kiintokalusteet sekä isot ikkunat lisäävät asuntojen tilantuntua.

Kalaonnentiellä on koko korttelin yhteinen maanalainen pysäköintilaitos, josta on Kalaonnentie 5D:n asukkaille on varattu 14 pysäköintipaikkaa.

Huoneistotyypit

2h
4h

Vuokra

578 €
1050 €

Pinta-ala

37m²
68m²

Perustiedot

Talotyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2022
Asuntojen lukumäärä
28
Huoneistotyypit
2h
4h
Pinta-ala
37m²
68m²
Vuokra
578 €
1050 €
Esteetön asunto Kyllä
Parveke Kyllä
Oma sauna Ei
Oma piha Ei
Invavarustus Ei
Hissi Kyllä
Savuton kiinteistö Kyllä
Energialuokka
B

Huoneistojen tiedot

Huoneistot Pinta-ala Vuokra
2h 36.5 m2 - 39.5 m2 578 - 641
3h 64.5 m2 - 64.5 m2 1004 - 995
4h 67.5 m2 - 67.5 m2 1004 - 1050

Haluatko kurkistaa sisään?

Oheinen video on kuvattu 64,5-neliöisessä kolmiossa. Voit halutessasi katsoa myös miltä näyttää 39-neliöinen tehokaksio tai 67,5-neliöinen perheasunto.

Tutustu kohteen esitteeseen

Huomioi kuitenkin, että esite on rakennuttamisen ajalta. Siinä mainitut hintatiedot eivät esimerkiksi välttämättä pidä enää paikkaansa.

Yleiset kohdetiedot

Kanssamme on hyvä asua

Vuokravakuus 0 €

Mielestämme vakuusmaksu ei saa olla este uuden kodin löytymiselle. Tästä syystä kaikki asuntomme vuokrataan ilman vakuutta, eli vuokravakuus on meillä 0 euroa.

Lemmikit ovat tervetulleita

On täysin selvää, että lemmikit ovat osa perhettä ja tervetulleita uuteen kotiisi.

Ilmainen laajakaista

Vuokraan sisältyy ilmainen 50 Mbit/s nettiyhteys.

Pesula ja sauna

Oman kiinteistösi pesula on käytössä päiväsaikaan ja sen käyttö on maksutonta. Poikkeuksena Nuottaniementie 7, jossa pesula on käytössä 24/7. Saunavuoron hintakaan ei päätä huimaa, sillä viikoittaisen saunavuoron hinta kuukaudessa on vain 15 euroa.

Huom! Osassa kiinteistöistämme on asuntokohtaiset saunat, joten yhteiskäyttöistä saunaa ei ole. Myöskään pesulaa ei ole kaikissa kiinteistöissämme.

Ympäristöystävällisempää asumista

  • Asuntojen lämmitykseen käytetään päästötöntä Fortum Eko -kaukolämpöä. 
  • Käyttämämme kiinteistösähkö on hiilidioksidipäästötöntä.
  • Vuokra-asuntojemme lämpötilaa ohjaa tekoäly. Älykäs lämmitysjärjestelmä mahdollistaa sen, että asuntoja lämmitetään oikea-aikaisesti ja sopivasti. Lue lisää!
  • Olemme mukana kiinteistöalan vuokra-asuntoyhteisöjen vapaaehtoisessa energiatehokkuussopimuksessa. Lue lisää!
  • Liityimme vuonna 2023 Espoon kaupungin ilmastositoumukseen. Lue lisää!

Aktiivista asukastoimintaa

Kannustamme paikalliseen asukastoimintaan ja tuemme asukkaiden osallistumista, sillä oman asuinympäristön viihtyvyyden parantaminen onnistuu parhaiten yhdessä. Lue lisää asukastoiminnasta!