Kalaonnentie 5 D

Tiistilä
Etsitkö kotia laajan palveluverkoston välittömästä läheisyydestä, hyvien kulkuyhteyksien varrelta? Tiistilässä sijaitseva Kalaonnentie 5 on juuri sellainen kohde. Suosittuun Ison Omenan kauppakeskukseen on lyhyt kävelymatka, jossa arkeasi helpottavat paitsi kattava ostos- ja palvelutarjonta, myös Matinkylän metroasema ja bussiterminaali. Myös alueen päiväkoti ja koulu ovat lähietäisyydellä.

Kalaonnentie 5 D on kuusikerroksinen uudistalo. Sen 28 asuntoa ovat neliöiltään varsin tehokkaita, mutta tilaratkaisuiltaan toimivia. Vaaleat seinäpinnat ja kiintokalusteet sekä isot ikkunat lisäävät asuntojen tilantuntua.

Kalaonnentiellä on koko korttelin yhteinen maanalainen pysäköintilaitos, josta on Kalaonnentie 5D:n asukkaille on varattu 14 pysäköintipaikkaa.

Huoneistotyypit

2h
4h

Vuokra

554 €
1007 €

Pinta-ala

36m²
67m²

Perustiedot

Talotyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2022
Asuntojen lukumäärä
28
Huoneistotyypit
2h
4h
Pinta-ala
36m²
67m²
Vuokra
554 €
1007 €
Esteetön asunto Kyllä
Parveke Kyllä
Oma sauna Ei
Oma piha Ei
Invavarustus Ei
Hissi Kyllä
Savuton kiinteistö Kyllä
Isännöitsijä
Kukkonen Jari
Huoltoyhtiö
Matinkylän Huolto Oy
Viherhuoltoyhtiö
Vihertaiturit Ky
Siivousyhtiö
ISS Palvelut Oy Siivous
Energiakulutus Katso kulutus

Huoneistojen tiedot

Huoneistot Pinta-ala Vuokra
2h 36,5 m2 - 39,5 m2 554 - 615
3h 64,5 m2 - 64,5 m2 937 - 970
4h 67,5 m2 - 67,5 m2 963 - 1007

Haluatko kurkistaa sisään?

Oheinen video on kuvattu 64,5-neliöisessä kolmiossa. Voit halutessasi katsoa myös miltä näyttää 39-neliöinen tehokaksio tai 67,5-neliöinen perheasunto.

Tutustu kohteen esitteeseen

Huomioi kuitenkin, että esite on rakennuttamisen ajalta. Siinä mainitut hintatiedot eivät esimerkiksi välttämättä pidä enää paikkaansa.

Yleiset kohdetiedot

Kanssamme on hyvä asua

Vuokravakuus 0 €

Mielestämme vakuusmaksu ei saa olla este uuden kodin löytymiselle. Tästä syystä kaikki asuntomme vuokrataan ilman vakuutta, eli vuokravakuus on meillä 0 euroa.

Lemmikit ovat tervetulleita

On täysin selvää, että lemmikit ovat osa perhettä ja tervetulleita uuteen kotiisi.

Ilmainen laajakaista

Vuokraan sisältyy ilmainen 50 Mbit/s nettiyhteys.

Pesula ja sauna

Oman kiinteistösi pesula on käytössä päiväsaikaan ja sen käyttö on maksutonta. Saunavuoron hintakaan ei päätä huimaa, sillä viikoittaisen saunavuoron hinta kuukaudessa on vain 15 euroa.

Huom! Osassa kiinteistöistämme on asuntokohtaiset saunat, joten yhteiskäyttöistä saunaa ei ole. Myöskään pesulaa ei ole kaikissa kiinteistöissämme.

Ympäristöystävällisempää asumista

  • Asuntojen lämmitykseen käytetään Fortumin päästötöntä Eko Plus-kaukolämpöä. Lue lisää!
  • Käyttämämme kiinteistösähkö on kotimaista EKOenergia-merkittyä bioenergia.
  • Vuokra-asuntojemme lämpötilaa ohjaa tekoäly. Fortum SmartLiving -lämmitysjärjestelmä mahdollistaa sen, että asuntoja lämmitetään oikea-aikaisesti ja sopivasti. Lue lisää!
  • Olemme mukana kiinteistöalan vuokra-asuntoyhteisöjen vapaaehtoisessa energiatehokkuussopimuksessa. Lue lisää!

Aktiivista asukastoimintaa

Kannustamme paikalliseen asukastoimintaan ja tuemme asukkaiden osallistumista, sillä oman asuinympäristön viihtyvyyden parantaminen onnistuu parhaiten yhdessä. Lue lisää asukastoiminnasta!

Tutustu alueeseen

Tutustu vapaisiin asuntoihin Oikotiellä ja hae!

banner liftups

Näin haet asuntoa

Voit hakea vuokra-asuntoa verkkosivujemme sähköisellä lomakkeella. Ensin on kuitenkin hyvä lukea, mitä hakemisessa täytyy ottaa huomioon.

Asuntohakemus

Voit hakea vuokra-asuntoa ulkoiselta verkkosivulta löytyvällä sähköisellä lomakkeella. Täytäthän hakemuksen huolellisesti, sillä asuntoja tarjotaan siinä olevien tietojen ja toiveiden pohjalta.