Maapallonkatu 5

Olari
Maapallonkatu 5 sijaitsee Olarissa. Alueella on hyvät palvelut ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet, päiväkoteja ja kouluja unohtamatta. Myös luonto on lähellä; muutaman korttelin takana sijaitseva Keskuspuisto hemmottelee ulkoilijaa, lenkkeilijää ja koiranomistajaa ympäri vuoden.

Kuitinmäen ja Olarin lähipalveluiden myös Matinkylän palvelut ovat lähellä. Kauppakeskus Iso Omena ja metroasema sijaitsevat Länsiväylän toisella puolella 1,5 kilometrin kävelymatkan etäisyydellä. Isommat ostostarpeet voi myös hoitaa matkan puolivälissä sijaitsevassa Olarin Prismassa. Valtaväylät, toimivat linja-autoreitit ja metro mahdollistavat nopeat kulkuyhteydet ympäri pääkaupunkiseutua.

Kohteessa on kaksi viisikerroksista rakennusta, jotka sijoittuvat Kuitinmäenraitin varrelle. Kohteesta löytyy 46 kohtuuhintaista vuokra-asuntoa, joiden koot vaihtelevat 35-neliöisestä yksiöstä 83-neliöiseen perheasuntoon. Asukkaiden yhteiskäyttöä varten Maapallonkatu 5:stä löytyvät talopesula ja -sauna, kerhotila sekä kuivaushuone.

Kiinteistöllä on 27 kappaletta kylmiä autopaikkoja läheisen pysäköintilaitoksen kentältä, mutta pysäköinti siirtyy myöhemmin viereiseen pysäköintitaloon. Huomioithan, että autopaikkoja on vähemmän kuin asuntoja.

Huoneistotyypit

1h
4h

Vuokra

543 €
1243 €

Pinta-ala

35m²
83m²

Perustiedot

Talotyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2022
Asuntojen lukumäärä
46
Huoneistotyypit
1h
4h
Pinta-ala
35m²
83m²
Vuokra
543 €
1243 €
Esteetön asunto Kyllä
Parveke Kyllä
Oma sauna Ei
Oma piha Ei
Invavarustus Ei
Hissi Kyllä
Savuton kiinteistö Kyllä
Isännöitsijä
Kukkonen Jari
Huoltoyhtiö
Matinkylän Huolto Oy
Viherhuoltoyhtiö
Lassila & Tikanoja Oyj Viherhoito
Siivousyhtiö
ISS Palvelut Oy Siivous
Energiakulutus Katso kulutus

Huoneistojen tiedot

Huoneistot Pinta-ala Vuokra
1h 35,0 m2 - 35,0 m2 543 - 573
2h 46,5 m2 - 51,0 m2 696 - 799
3h 59,0 m2 - 67,5 m2 858 - 982
4h 73,5 m2 - 83,0 m2 1039 - 1243

Tutustu kohteen esitteeseen

Huomioi kuitenkin, että esite on rakennuttamisen ajalta. Siinä mainitut hintatiedot eivät esimerkiksi välttämättä pidä enää paikkaansa.

Yleiset kohdetiedot

Kanssamme on hyvä asua

Vuokravakuus 0 €

Mielestämme vakuusmaksu ei saa olla este uuden kodin löytymiselle. Tästä syystä kaikki asuntomme vuokrataan ilman vakuutta, eli vuokravakuus on meillä 0 euroa.

Lemmikit ovat tervetulleita

On täysin selvää, että lemmikit ovat osa perhettä ja tervetulleita uuteen kotiisi.

Ilmainen laajakaista

Vuokraan sisältyy ilmainen 50 Mbit/s nettiyhteys.

Pesula ja sauna

Oman kiinteistösi pesula on käytössä päiväsaikaan ja sen käyttö on maksutonta. Saunavuoron hintakaan ei päätä huimaa, sillä viikoittaisen saunavuoron hinta kuukaudessa on vain 15 euroa.

Huom! Osassa kiinteistöistämme on asuntokohtaiset saunat, joten yhteiskäyttöistä saunaa ei ole. Myöskään pesulaa ei ole kaikissa kiinteistöissämme.

Ympäristöystävällisempää asumista

  • Asuntojen lämmitykseen käytetään Fortumin päästötöntä Eko Plus-kaukolämpöä. Lue lisää!
  • Käyttämämme kiinteistösähkö on kotimaista EKOenergia-merkittyä bioenergia.
  • Vuokra-asuntojemme lämpötilaa ohjaa tekoäly. Fortum SmartLiving -lämmitysjärjestelmä mahdollistaa sen, että asuntoja lämmitetään oikea-aikaisesti ja sopivasti. Lue lisää!
  • Olemme mukana kiinteistöalan vuokra-asuntoyhteisöjen vapaaehtoisessa energiatehokkuussopimuksessa. Lue lisää!

Aktiivista asukastoimintaa

Kannustamme paikalliseen asukastoimintaan ja tuemme asukkaiden osallistumista, sillä oman asuinympäristön viihtyvyyden parantaminen onnistuu parhaiten yhdessä. Lue lisää asukastoiminnasta!

Tutustu alueeseen

Tutustu vapaisiin asuntoihin Oikotiellä ja hae!

banner liftups

Näin haet asuntoa

Voit hakea vuokra-asuntoa verkkosivujemme sähköisellä lomakkeella. Ensin on kuitenkin hyvä lukea, mitä hakemisessa täytyy ottaa huomioon.

Asuntohakemus

Voit hakea vuokra-asuntoa ulkoiselta verkkosivulta löytyvällä sähköisellä lomakkeella. Täytäthän hakemuksen huolellisesti, sillä asuntoja tarjotaan siinä olevien tietojen ja toiveiden pohjalta.