Nuttukuja 4

Niittykumpu
Niittykummussa sijaitseva Nuttukuja 4 tarjoaa erinomaiset edellytykset sujuvaan arkeen. Kauppakeskus Niittyyn on matkaa vain 500 metriä, ja sieltä löydät metroaseman lisäksi monenlaisia kauppoja isompaan ja pienempään ostostarpeeseen. Myös Niittykummun päiväkoti ja alakoulu sijaitsevat vain muutaman sadan metrin päässä, eikä merellekään ole pitkä matka. Haukilahden venesatama on näet muutaman kilometrin päässä kotirapun ovelta.

Nuttukuja 4 on 7-kerroksinen kerrostalo. Kohteessa on kaksi taloa, jotka kytkeytyvät toisiinsa parvekkeilla, asuntojen koot vaihtelevat 43-neliöisestä kaksiosta jopa 102,5-neliöiseen perheasuntoon. Yhteensä asuntoja kohteessa on 48. B-talosta löytyy yksi saunaosasto, pesula ja kuivaushuone ja A-talosta yksi kuivaushuone.

Nuttukuja 4:llä on 27 autopaikkaa, jotka sijaitsevat maanalaisessa autohallissa. Huomioithan, että autopaikkoja on vähemmän kuin asuntoja.

Huoneistotyypit

2h
4h

Vuokra

674 €
1501 €

Pinta-ala

43m²
102m²

Perustiedot

Talotyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2022
2023
Asuntojen lukumäärä
48
Huoneistotyypit
2h
4h
Pinta-ala
43m²
102m²
Vuokra
674 €
1501 €
Esteetön asunto Kyllä
Parveke Kyllä
Oma sauna Ei
Oma piha Ei
Invavarustus Ei
Hissi Kyllä
Savuton kiinteistö Kyllä
Isännöitsijä
Sopanen Juha
Huoltoyhtiö
Matinkylän Huolto Oy
Viherhuoltoyhtiö
Lassila & Tikanoja Oyj Viherhoito
Siivousyhtiö
Lassila & Tikanoja Siivous Oyj
Energiakulutus Katso kulutus

Huoneistojen tiedot

Huoneistot Pinta-ala Vuokra
2h 43,0 m2 - 53,0 m2 674 - 831
3h 61,5 m2 - 68,5 m2 916 - 1047
4h 81,5 m2 - 102,5 m2 1141 - 1501

Haluatko kurkistaa sisään? 

Oheinen video on kuvattu kolmiosta, halutessasi voit vielä katsoa, miltä näyttää 53-neliöisessä aksiossa tai 81,5-neliöisessä perheasunnossa

 

Tutustu kohteen esitteeseen

Huomioi kuitenkin, että esite on rakennuttamisen ajalta. Siinä mainitut hintatiedot eivät esimerkiksi välttämättä pidä enää paikkaansa.

Yleiset kohdetiedot

Kanssamme on hyvä asua

Vuokravakuus 0 €

Mielestämme vakuusmaksu ei saa olla este uuden kodin löytymiselle. Tästä syystä kaikki asuntomme vuokrataan ilman vakuutta, eli vuokravakuus on meillä 0 euroa.

Lemmikit ovat tervetulleita

On täysin selvää, että lemmikit ovat osa perhettä ja tervetulleita uuteen kotiisi.

Ilmainen laajakaista

Vuokraan sisältyy ilmainen 50 Mbit/s nettiyhteys.

Pesula ja sauna

Oman kiinteistösi pesula on käytössä päiväsaikaan ja sen käyttö on maksutonta. Saunavuoron hintakaan ei päätä huimaa, sillä viikoittaisen saunavuoron hinta kuukaudessa on vain 15 euroa.

Huom! Osassa kiinteistöistämme on asuntokohtaiset saunat, joten yhteiskäyttöistä saunaa ei ole. Myöskään pesulaa ei ole kaikissa kiinteistöissämme.

Ympäristöystävällisempää asumista

  • Asuntojen lämmitykseen käytetään Fortumin päästötöntä Eko Plus-kaukolämpöä. Lue lisää!
  • Käyttämämme kiinteistösähkö on kotimaista EKOenergia-merkittyä bioenergia.
  • Vuokra-asuntojemme lämpötilaa ohjaa tekoäly. Fortum SmartLiving -lämmitysjärjestelmä mahdollistaa sen, että asuntoja lämmitetään oikea-aikaisesti ja sopivasti. Lue lisää!
  • Olemme mukana kiinteistöalan vuokra-asuntoyhteisöjen vapaaehtoisessa energiatehokkuussopimuksessa. Lue lisää!

Aktiivista asukastoimintaa

Kannustamme paikalliseen asukastoimintaan ja tuemme asukkaiden osallistumista, sillä oman asuinympäristön viihtyvyyden parantaminen onnistuu parhaiten yhdessä. Lue lisää asukastoiminnasta!

Tutustu alueeseen

Tutustu vapaisiin asuntoihin Oikotiellä ja hae!

banner liftups

Näin haet asuntoa

Voit hakea vuokra-asuntoa verkkosivujemme sähköisellä lomakkeella. Ensin on kuitenkin hyvä lukea, mitä hakemisessa täytyy ottaa huomioon.

Asuntohakemus

Voit hakea vuokra-asuntoa ulkoiselta verkkosivulta löytyvällä sähköisellä lomakkeella. Täytäthän hakemuksen huolellisesti, sillä asuntoja tarjotaan siinä olevien tietojen ja toiveiden pohjalta.