Kuva
Kuvassa hakijan sähköisen asiointikanavan kirjautumisikkuna kannettavan tietokoneen ruudulla
Uutinen 6.3.2024

Asunnonhakija, otamme uuden asuntohakemuslomakkeen käyttöön 13.3.2024

Jatkossa voit muokata asuntohakemuksesi tietoja tai jatkaa sen voimassa oloa, kun se sinulle parhaiten sopii. Sen mahdollistaa hakijan sähköinen asiointikanava, joka avautuu keskiviikkona 13.3.! Samalla otamme käyttöön uuden asuntohakemuslomakkeen.

Uusi asuntohakemuksemme on käytössä keskiviikosta 13.3. alkaen. Jos olet täyttänyt hakemuksen 12.1. - 12.3.2024, pyydämme sinua täyttämään uuden asuntohakemuksen viimeistään 31.3.2024, jotta asunnonhakusi jatkuu keskeytyksettä.  Kaikki 13.3.2024 alkaen tehdyt hakemukset tallentuvat uuteen järjestelmään ja ovat voimassa kolme kuukautta.

Hakemuksen vastaanottovahvistusviestin yhteydessä saat linkin sähköiseen asiointikanavaan. Siellä voit tarkastella ja päivittää asuntohakemuksesi tietoja koska vaan – ja mikä parasta, kaikki muutokset astuvat voimaan saman tien!  Voit myös valita, haluatko hoitaa asunnon hakemiseen liittyviä toimia asiointikanavassamme suomeksi, englanniksi vai ruotsiksi.  

Täytä asuntohakemus aina huolella ja pidä se ajan tasalla

Suuren hakijamäärän vuoksi emme voi tarjota kaikille hakijoille asuntoa. Jos saat meiltä asuntotarjouksen, se on tehty hakemuksella ilmoittamiesi tietojen ja toiveiden perusteella. Siksi on tärkeää huolehtia siitä, että hakemus on aina ajan tasalla ja asunnontarve kuvattu todenmukaisesti.

Meille sekin on tärkeä tieto, jos asunnonhaku ei ole sinulle enää ajankohtaista. Siksi hakemuksen voimassaolon päättäminenkin on jatkossa helppoa: riittää, että kirjaudut hakijan sähköiseen asiointikanavaan – milloin ja missä tahansa. 

Huom! Asuntohakemuksen muokkaaminen ei ole mahdollista 7. - 12.3.2024 järjestelmävaihdoksen takia.