Espoon Asuntojen vuosikatsaus 2021 on julkaistu

Olemme toteuttaneet vuoden 2021 vuosikatsauksen kahdessa osassa: niistä ensimmäinen koostuu hallituksen toimintakertomuksesta ja tilinpäätöksestä ja toinen vastuullisuusraportista. Molemmat osat löydät verkkosivuiltamme.
Image

Vuosi 2021 sujui osaltamme tavoitteiden mukaisesti. Liikevaihtomme kasvoi viime vuonna 2,6 %, asuntojen käyttöaste oli 98,5 % ja vaihtuvuus edelleen pientä, vain 12,6 %. Tarkemmin vuoden 2021 hallituksen toimintakertomukseen ja tilinpäätökseen pääset tutustumaan tästä,

Raportointi on myös olennainen osa vastuullisuutta, sillä vastuullisen toiminnan jatkuva parantaminen vaatii tavoitteita, mittareita ja jatkuvaa seurantaa. Olemmekin toteuttaneet raportoinnin vuodesta 2016 alkaen soveltamalla ensin Global Reporting Initiative (GRI G4) - ja vuodesta 2019 Global Reporting Iniative (GRI) -ohjeistusta. Raportoinnissa on hyödynnetty niitä osa-alueita, jotka tukevat vastuullisen toimintamme kehittämistä. Tuoreimman vastuullisuusraporttimme löydät täältä.

Julkaisemme raporttimme vain sähköisessä muodossa. Molemmat raportit on kuitenkin mahdollista ladata itselleen myös pdf-muodossa. Linkit pdf-tiedostoihin löytyvät raporttien sivuilta. 

Vuosikatsaukset

Julkaisemme vuosittain vuosikatsauksen, jonka teossa sovellamme Global Reporting Initiative (GRI) -raportointiperiaatteita ja sen peruslaajuutta (Core)..

Vastuullisuus

Rakennamme tuleville sukupolville taloudellisesti, ekologisesti ja sosiaalisesti kestävää kaupunkia.