Kiinteistöjen yleisten tilojen käyttörajoitukset jatkuvat 10.1. asti

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on jatkanut 30.11. voimaan tulleita rajoituksia 10.1. asti. Se tarkoittaa, että myös kiinteistöillä yleisten tilojen käyttörajoituksia jatketaan siihen asti.
Image

Kerhotilat ja kuntosalit toistaiseksi kiinni

Kiinteistöjen kerhotilat ovat toistaiseksi poissa käytöstä. Poikkeuksena tästä lakisääteiset asukaskokoukset, jotka voi järjestää turvallisuusohjeet ja -rajoitukset huomioiden.

Myös kuntosalit ovat kiinni niissä kiinteistöissä, joissa sellainen on.

Lenkkisaunavuorot on peruttu

Koska koronakoordinaatioryhmä on suositellut sulkemaan yleiset saunat, kaikki lenkkisaunavuorot on peruttu maanantaista 30.11. alkaen 10.1. asti. Asuntokohtaiset saunavuorot jatkuvat normaalisti. Huomioithan kuitenkin, ettei saunatiloja kyetä siivoamaan jokaisen saunavuoron jälkeen. Siksi saunojan vastuulla on kiinnittää huomiota hygieniaan ja pidättäytyä saunakäynnistä, jos tuntee olonsa sairaaksi.

Jos haluat tehdä muutoksia saunavuoroosi ja esimerkiksi perua sen, peruminen on mahdollista normaalikäytännön mukaisesti.

Suosittelemme maskin käyttöä

Käytäthän maskia, kun liikut asuinkiinteistösi yhteistiloissa. Esimerkiksi hississä on vaikeaa säilyttää turvavälejä, jolloin maskin käyttö on erityisen suositeltavaa. Myös Espoon Asuntojen henkilöstö ja huolto- sekä siivoushenkilöstö käyttävät maskia ollessaan kiinteistöllä.

Siivouksen osalta jatkamme jo keväällä aloitettuja varotoimia.

Koronaepidemian vaikutukset asumiseen

Uudenmaan, ja erityisesti pääkaupunkiseudun, vakava koronatilanne on johtanut jälleen erityistoimiin leviämisvaiheen hillitsemiseksi.
Lue lisää -painikkeen takaa löydät sivun, jolle olemme koonneet kaiken ajankohtaisen tiedon koronan vaikutuksista asumiseen. 

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Etkö löytänyt etsimääsi tietoa? Asiakaspalvelijamme vastaavat mielellään kysymyksiisi.