Kuva
Kuvassa asukkaita matkalla saunaan.
Uutinen 29.6.2020

Lenkkisaunat lämpiävät jälleen 1.7.

Saunaan, kerhotiloihin ja kuntosaleille pääsee taas. Nyt avaamme myös kiinteistöjen lenkkisaunavuorot, jotka lämpiävät jälleen 1.7. alkaen.

Kiinteistön yleisten tilojen käyttö tapahtuu edelleen omalla vastuulla ja niiden käyttöä tulee ehdottomasti välttää, jos tunnet olosi sairaaksi. Koronaviruksen on havaittu tarttuvan ensisijaisesti pisara- ja kosketustartuntana, kun henkilö yskii tai aivastaa. Siksi on erityisen tärkeää, että huolehdit jatkossakin turvavälistä (2 metriä) muihin paikallaolijoihin, kun he ovat muita kuin perheenjäseniäsi, sekä käsi- ja yskimishygieniasta.

Porrastiloissa kosketuspintojen pyyhintää on tehostettu. Sen sijaan kerhotilat ja kerhotilojen kuntosalit sekä talovarastot ovat asukkaiden omia tiloja. Niihin ei ole siivoussopimusta, vaan asukkaat vastaavat näiden tilojen siivouksesta itse.

Luethan uutisemme yleisten tilojen käyttöohjeista ja noudatathan niitä, kiitos.

Nämä rajoitteet säilyvät

Espoon Asuntojen asiakaspalvelupiste pysyy suljettuna toistaiseksi. Puhelinpalvelumme toimii sen sijaan normaalisti ma-pe klo 9–15 ja vuokravalvonnan puhelinpalvelu ma-pe klo 9-12.

Teemme muuttotarkastukset toistaiseksi tyhjiin asuntoihin. Lisäksi toivomme, että ei-kiireettömät vikailmoitukset jätetään myöhäisempään ajankohtaan.