Päivitetty Opas hyvään asumiseen on julkaistu

Kesäkuussa 2021 päivitetty Opas hyvään asumiseen on nyt julkaistu verkkosivuillamme. Opas tarjoaa tietoa ja vinkkejä kotisi hoitoon liittyviin yleisiin asioihin.
Image

Opas hyvään asumiseen on tietopaketti, joka auttaa sinua kotisi hoidossa. Opas antaa tietoa yleisistä asioista kuten muutosta, kylpyhuoneen puhtaanapidosta ja pihaetiketistä. Se tarjoaa myös ohjeistuksia ja neuvoja asumiseen liittyviin askarruttaviin asioihin.

Oppaasta saat käytännön ohjeistusta esimerkiksi siitä, kuinka voit varata pyykkivuoron, pysäköintipaikan tai kerhotilan. Lisäksi siinä näytetään havainnollistavien kuvien avulla, kuinka esimerkiksi lattiakaivo ja liesituuletin puhdistetaan oikeaoppisesti.

Lisäksi oppaaseen on mahdutettu yhdelle sivulle värikkäät jätteiden lajitteluohjeet, joista voit helposti katsoa, mikä jäte kuuluu mihinkin jäteastiaan.

Vinkki: Tulosta lajitteluohjeet ja laita ne jääkaapin oveen, jotta voit nopeasti tarkistaa jätteiden oikean paikan.

Myös oppaan lopussa oleva vastuunjakotaulukko on päivitetty kesäkuussa 2021. Taulukosta voit selvittää, millaiset kodin vahingot kuuluvat Espoon Asuntojen ja mitkä puolestaan asukkaan vastuulle.
 

Verkkosivuiltamme löydät aina tuoreimman version.