Kuva
Kuvassa on piirroskuva talojen katoista
Uutinen 25.3.2024

Alueen Espoonlahti-Saunalahti-Tillinmäki kiinteistöjen siivoustoimijat on valittu

Espoonlahdessa, Saunalahdessa ja Tillinmäessä sijaitsevien kiinteistöjemme siivoussopimus on kilpailutettu ja uudet toimijat on valittu. Valituksi tulivat ISS Palvelut Oy sekä ProFam Palvelut Oy. Uudet sopimukset alkavat toukokuussa. Sopimusten sisältöön ei tule muutoksia.

Alueen Espoonlahti-Saunalahti-Tillinmäki kiinteistöjen sopimussiivous on kilpailutettu. Tarjouskilpailu oli jaettu maantieteellisesti kahteen alueeseen. 

Tarjouskilpailun voittivat alueen nykyinen toimija, ISS Palvelut Oy, sekä uutena ProFam Palvelut Oy, joka aloittaa sopimussiivouksen 6.5.2024. Siivouksen sisältö ja taajuus jatkuvat ennallaan.

ProFam Palvelut Oy aloittaa siivoukset 6.5.2024 alkaen seuraavissa Espoonlahden kiinteistössä: 
Aallonkohina 1–3, Ankkuritie 6, Espoonlahdenkatu 5, Jälkimaininki 2 ja 3, Lokirinne 1, Maininkitie 1 ja 5, Maakravunkuja 1 ja 3, Merenkulkijankatu 5, Merisaapas 1 ja 3, Ristiaallokonkatu 7 ja 9, Ruorikuja 1, Ruorimiehenkatu 1 sekä Solmukuja 2. 

Nykyinen toimija, ISS Palvelut Oy, jatkaa edelleen siivousta muissa Espoonlahdessa, Saunalahdessa ja Tillinmäessä sijaitsevissa kiinteistöissä. 

Siivousliikkeiden yhteystiedot päivitetään ilmoitustauluille ja verkkosivustollemme, kun sopimus alkaa.