Kevään lajittelupelin pääpalkintona ollut sähköpyörä luovutettiin voittajalleen

Espoon Asunnoilla oli loppusyksystä 2020 toukokuun 2021 loppuun asti lajittelukampanja ''Hei me lajitellaan!''. Kampanjan yhteydessä lanseerattiin Esbot-lajittelupeli, jota pelanneiden kesken arvottiin pääpalkintona Helkaman e-jopo sähköpyörä. Arpaonni suosi espoolaista Nanna Väisästä, joka kävi noutamassa palkintonsa toimistoltamme.
Image

Sähköpyörän voittanut Nanna Väisänen saapuu ilahtuneen oloisena Espoon Asuntojen toimistoon Isoon Omenaan. Häntä on vastaanottamassa Espoon Asuntojen toimitusjohtaja Jaakko Kammonen ja lähes koko viestinnän kokoonpano. Viinilaseihin on kaadettu valmiiksi lehtikuohua ja pöydällä on kippo täynnä paperikääreisiä irtokaramelleja.  

– Nykyinen polkupyöräni on jo kaksikymmentä vuotta vanha ja se on käynyt korjaamollakin kunnostettavana, Nanna sanoo ja toteaa samalla harkinneensa jo tovin uuden pyörän ostamista. Vanhan kunnostaminen tuntuu sopivan Nannan ajatusmaailmaan, sillä hän kertoo olevansa ahkera kierrättäjä, joka kierrättää kaiken, minkä vain pystyy.

Sähköpyörä eli sähköavusteinen polkupyörä tarjoaa hyvän ja vähäpäästöisen vaihtoehdon esimerkiksi autoilulle kaupungissa. Sähköpyörällä pääsee parhaimmillaan matkustamaan 25 km/h nopeudella. Sillä taittaa pidemmätkin matkat lähes vaivatta. Palkintona ollut Helkama e-jopo sähköpyörä sopii monipuolisten säätöjen ansiosta koko perheen menopeliksi ja on siksi oiva väline liikkumiseen. 

Nanna on jo ehtinyt miettiä, kuinka aikoo hyödyntää palkintopyöräänsä.
– Olen suunnitellut alkavani taittamaan työmatkat tällä uudella sähköpyörällä, hän toteaa.

Nostamme lehtikuohu-maljan voitolle. Pian E-jopon avaimia jo sovitellaan lukkoon. Sitten se luovutetaan tuoreelle omistajalleen, jolla on oma pyöräilykypärä valmiiksi kainalossaan. E-jopo pääseekin heti käyttöön, sillä Nanna kertoo suuntaavansa pyörällään seuraavaksi uimarannalle ystävänsä kanssa.

– Hyvää kesää, hän toivottaa kaikille iloisesti ja jatkaa uuden pyöränsä kanssa matkaa kohti rantaa lämpimänä kesäpäivänä.


E-jopo päätyi hyvään kotiin, onnittelut vielä voitosta Nanna!

 

Vaikka pääpalkinto onkin nyt jaettu, niin Esbot-lajittelupeliä voi edelleen pelata täällä.

Kaiken kaikkiaan Esbot-lajittelupeliin osallistuneita yhteystietonsa jättäneitä pelaajia oli yhteensä 707 kappaletta.