Kiinteistöjen yleisten tilojen käyttörajoitukset jatkuvat toistaiseksi

Pääkaupunkiseudun koronatilanteen vuoksi Espoon Asunnot on päättänyt jatkaa kiinteistöjen yleisten tilojen käyttörajoituksia.
Image

Kerhotilat ja kuntosalit ovat kiinni

Kiinteistöjen kerhotilat ovat toistaiseksi poissa käytöstä. Poikkeuksena tästä lakisääteiset asukaskokoukset, jotka voi järjestää turvallisuusohjeet ja -rajoitukset huomioiden.

Myös kuntosalit ovat kiinni niissä kiinteistöissä, joissa sellainen on.

Ei lenkkisaunavuoroja

Kaikki lenkkisaunavuorot on toistaiseksi peruttu.  Asuntokohtaiset saunavuorot jatkuvat normaalisti. Huomioithan kuitenkin, ettei saunatiloja kyetä siivoamaan jokaisen saunavuoron jälkeen. Siksi saunojan vastuulla on kiinnittää huomiota hygieniaan ja pidättäytyä saunakäynnistä, jos tuntee olonsa sairaaksi.

Jos haluat tehdä muutoksia saunavuoroosi ja esimerkiksi perua sen, peruminen on mahdollista normaalikäytännön mukaisesti.

Suosittelemme maskin käyttöä

Käytäthän maskia, kun liikut asuinkiinteistösi yhteistiloissa. Esimerkiksi hississä on vaikeaa säilyttää turvavälejä, jolloin maskin käyttö on erityisen suositeltavaa. Myös Espoon Asuntojen henkilöstö ja huolto- sekä siivoushenkilöstö käyttävät maskia ollessaan kiinteistöllä.

Siivouksen osalta jatkamme jo keväällä aloitettuja varotoimia. 

Käytäthän maskia asuinkiinteistösi yhteistiloissa. Esimerkiksi hississä on vaikeaa säilyttää turvavälejä, jolloin maskin käyttö on erityisen suositeltavaa.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Etkö löytänyt etsimääsi tietoa? Asiakaspalvelijamme vastaavat mielellään kysymyksiisi. 

Kulmilla-lehti

Kulmilla-lehdestä löydät runsaasti mielenkiintoista asumiseen liittyvää lukemista.