Kulmilla-lehden talven numero on ilmestynyt

Kulmilla-lehti 2/2021 on ilmestynyt. Lehti jaetaan asukkaillemme, minkä lisäksi sitä on jaossa muun muassa kaupungin asiointipisteissä. Tästä uutisesta löydät myös lehden lajittelujutun tiimoilta tehdyn videopätkän.
Image

Uunituoreesta lehdestä voit lukea johtamisjärjestelmästämme ja uudesta hallituksestamme. Lehden jo tultua ulos painokoneesta hallituksen kokoonpanoon tuli muutos, joka ei enää ehtinyt lehteen. Asukasjäsenemme Pirkko Saarnio on varsinainen jäsen ja Yrjö Lyytinen varajäsen, toisin kuin lehdessä mainitaan. Lisätietoa löydät tästä uutisesta.

Lehdessä kaksi asukastamme kertoo, miten lajittelu onnistuu tehokkaasti. Voit lukea myös siitä, miten asumisneuvojamme ovat apunasi, jos tuntuu, ettet pärjää vuokranmaksun kanssa. Heihin kannattaakin ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä.

Lisäksi kerromme siitä, miten panostamme uudiskohteittemme energiatehokkuuteen. Jaamme myös vinkkejä petivaatteiden huoltamiseen ja pienen kodin sisustamiseen. Lehdestä voi myös kerrata pesuloiden säännöt – on tärkeää, että jokainen noudattaa niitä, sillä esimerkiksi lattialle kaatunut ja siihen jätetty pesuaine voi aiheuttaa – ja on aiheuttanutkin – liukastumistapaturman.

 > Koko lehti on luettavissa sähköisenä tästä. (ulkoinen linkki)

 > Tästä voit katsoa videopätkän, jossa asukkaamme Jani Naapila kertoo, miten hän onnistuu lajittelemaan roskat sujuvasti pienessä keittiössä. (ulkoinen linkki)

Mukavia lukuhetkiä lehden parissa!